Πως αδυνάτισε η Μπριτνεϊ

01.10.2008
Οι πρόσφατες φωτογραφίες της Μπρίτνεϊ με λευκό μπικίνι από τις διακοπές της στο Μεξικό που δημοσιεύτηκαν στα περιοδικά είναι εντυπωσιακές.

Οι πρόσφατες φωτογραφίες της Μπρίτνεϊ με λευκό μπικίνι απο τις διακοπές της στο Μεξικό που δημοσιεύτηκαν σε περιοδικά, είναι εντυπωσιακές. Δείχνει να είναι σε μεγάλη φόρμα, έχοντας χάσει τα περιττά κιλά. Θυμίζει τον παλιό καλό της εαυτό.

Πώς όμως κατάφερε να γίνει και πάλι η σέξι Μπρίτνεϊ;

Τρία είναι τα μυστικά της. Εκοψε το «φαστ-φουντ», κάνει πιο συχνές επισκέψεις στο γυμναστήριο και αποφεύγει τα τρελά ξενύχτια και τα ποτά.

Την χρονιά που πέρασε η 26χρονη τραγουδίστρια δεν πέρασε και λίγα. Μετά τον θυελλώδη χωρισμό της απο τον άντρα της Κάλβιν Φιντερλάϊν, η ζωή πήρε την κάτω βόλτα.

Αρχισε να παίρνει κιλά και να συμπεριφέρεται βίαια. Τότε ήταν που ξύρισε το κεφάλι της. Νοσηλεύετηκε σε νοσοκομείο και έχασε την κηδεμονία των παιδιών της. Μέσα σε μια στιγμή το κορίτσι που βρισκόταν στην λίστα των πιο σεξι ποπ σταρς, πουλούσε 83 εκατομμύρια σιντί σε όλο τον κόσμο, τα τίναξε στον αέρα.

Τώρα όμως θέλοντας να κερδίζει τον χαμένο έδαφος ακολουθεί πιστά πρόγραμμα διατροφής και εκγύμνασης.

Πηγαίνει τέσσερις φορές την εβδομάδα σε γνωστό γυμναστήριο του Λος Αντζελες. Εκεί γυμνάζεται με την βοήθεια προσωπικού γυμναστή. Ενώ μετά κάνει για αποθεραπεία 20 λεπτά ποδήλατο( ένα ειδικό ποδήλατο που καίει πολλές θερμίδες).

Το κολύμπι είναι μια άσκηση ιδανική για όλο το σώμα γι΄αυτό και η Μπρίτνεϊ , όταν δεν πηγαίνει στο γυμναστήριο κολυμπάει τρείς τουλάχιστον φορές την εβδομάδα.

Μετά τον χωρισμό της ,η Μπρίτνεϊ, είχε αποκτήσει μια ακόμη κακή συνήθεια. Το είχε ρίξει στο αλκοόλ, για να ξεπεράσει τα ψυχολογικά της προβλήματα αλλά τώρα πλέον δεν το πλησιάζει.Αυτό την βοήθησε να χάσει πιο εύκολα κιλά.

Εχει επίσης αντικαταστήσει το «γρήγορο » φαγητό με πέντε υγιεινά πρωτεϊνούχα γεύματα την ημέρα. Το διαιτολόγιο της περιέχει: αυγά, κοτόπουλο, ζαμπόν και ψάρια. Οι τροφές αυτές είναι πλήρης και προσφέρουν ένα αίσθημα κορεσμού για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Η ποπ τραγουδιστρια έκοψε ακόμη και τις καθημερινές επισκέψεις στα "Starbucks" και είπε "τέρμα" στους "Φραπουτσίνο" που έχουν 400θερμίδες ο καθένας, τα Red Bull και τα περισσότερα αναψυκτικά.

"Τα αναψυκτικά περιέχουν πολύ ζάχαρη, η οποία συσσωρεύετε σε μορφή λίπους γύρω από τη μέση. Η καλύτερη δίαιτα για το μυαλό και το σώμα είναι τροφές όπως το μαύρο ψωμί, δημητριακά ολικής άλεσης , άγριο ρύζι και σκούρα λαχανικά" μας συμβουλεύει η Καρίνα διαιτολόγος της τραγουδίστριας. Ενώ θα πρέπει να φροντίζουμε να τρώμε κάθε τέσσερις , έστω και ώρες μικρές ποσότητες για να βοηθήσουμε στον μεταβολισμό να κάνει καλύτερες καύσεις. Τέλος θα πρέπει να μειώσουμε την ζάχαρη απο το τσάι ή τον καφέ μας και να πίνουμε περισσότερο νερό.