Θέλω να τα ξέρω όλα!

04.08.2008
Η showbiz διασκεδάζει, ερωτεύεται και ξενοιάζει στις παραλίες. Αυτή την εποχή όλα τα ελληνικά νησιά έχουν την τιμητική τους, αλλά η Μύκονος παραμένει η «κορωνίδα» των πιο hot κουτσομπολιών κάτω από την ομπρέλα.

Από τη Χρύσα Αντωνίου

Η showbiz διασκεδάζει, ερωτεύεται και ξενοιάζει στις παραλίες. Αυτή την εποχή όλα τα ελληνικά νησιά έχουν την τιμητική τους, αλλά η Μύκονος παραμένει η «κορωνίδα» των πιο hot κουτσομπολιών κάτω από την ομπρέλα. Δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει μία μέρα και να μην προκύψει ένα ειδύλλιο, ένας τσακωμός, μια εικόνα που θα αλλάξει τη διάθεση των επισκεπτών του κοσμοπολίτικου νησιού και θα γίνει talk of the island. Κι αυτό το καλοκαίρι πολλά είναι τα celebrity ζευγάρια που ζουν τον έρωτά τους και περνάνε όμορφες στιγμές, με τους παπαράτσι να καιροφυλακτούν για ένα φιλί τους... Ήδη τα love gossip και όχι μόνο συζητιούνται στις παραλίες. Τα αφτάκια και τα «μάτια» του ΛΟΙΠΟΝ όμως είναι παντού, γι αυτό μαθαίνουμε, καταγράφουμε και σας μεταφέρουμε τα τελευταία hot gossip που κυκλοφορούν στον καλλιτεχνικό χώρο! Καθίστε αναπαυτικά κάτω από την ομπρέλα, δίπλα στη θάλασσα, πιείτε το δροσερό χυμό σας και διαβάστε τι συμβαίνει στους αγαπημένους Έλληνες σταρ, αφού όλα μπορούν να συμβούν, καθώς, ως γνωστόν, τίποτα δεν είναι απίθανο στη showbiz.

Φουλ ερωτευμένοι
Οι περιοδείες της καλά κρατούν, αλλά και η Μύκονος είναι must προορισμός για διακοπές. Αυτό σκέφτηκαν η Έλενα Παπαρίζου με τον Τόνι της και έσκασαν μύτη από θαλάσσης. Όχι, δεν κατέπλευσαν με το φουσκωτό σκάφος που αγόρασαν πρόσφατα. Με τζετ σκι έκαναν βόλτες και ήταν μέσα στα μέλια. Η Έλενα μάλιστα έχει αδυνατίσει έχασε δέκα κιλά! Όσο για τον Τόνι, έχει πάρει αρκετά κιλά και ακολουθεί πρόγραμμα διατροφής και άσκησης. Την Έλενα Ασημακοπούλου, τώρα, μπορεί φέτος να μην την είδαμε στα στενά της Μυκόνου με τον αγαπημένο της Μπρούνο Τσιρίλο, αλλά ο έρωτάς τους είναι ένα από τα πιο hot gossip της showbiz και ας λένε διάφοροι κατά καιρούς ότι περνάει κρίση. Η ξανθιά καλλονή μάζεψε τα πράγματά της και έσπευσε στην Ιταλία για διακοπές με τον καλό της.

Στη Μύκονο, το νησί των κοσμικών και του έρωτα, άλλο ένα ερωτευμένο και αρραβωνιασμένο ζευγάρι: ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης με την Εβελίνα του. Εγώ κι εσύ, εσύ κι εγώ, μόνοι πάνω στη γη... και τα παιδιά ήταν μέσα στην καλή χαρά. Άσε που ψιθυρίζεται ότι ήδη συζητάνε για γάμο.

Τον είχαμε χάσει τον Αλέξη Γεωργούλη ώσπου έσκασε μύτη στη Μύκονο με τη Σάντρα Μπενάκη, την όμορφη κοπέλα που πριν από μερικούς μήνες είχαμε δει να κυκλοφορεί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Άλλωστε, και ο Γρηγόρης φαίνεται ότι το παλεύει να βρει «λιμανάκι», αφού, όπως συζητιέται, γιατί ο ίδιος τηρεί σιγήν ιχθύος για τα προσωπικά του, ξαναγύρισε στην παλιά του αγαπημένη, την ξανθιά Μπέτυ, με την οποία εθεάθησαν στη Χαλκιδική σε μεγάλες τρυφερότητες. Άντε να «αράξει» το αγόρι, γιατί πολύ το θέλει να νοικοκυρευτεί και να κάνει οικογένεια, όπως επανειλημμένα έχει πει.

Μέλι, όμως, για τα ερωτευμένα ζευγάρια δεν έχει μόνο η Μύκονος, γι αυτό και η Κατερίνα Στικούδη πήρε τον αγαπημένο της επιχειρηματία Γιάννη Διαμαντόπουλο και πήγαν στη Ρόδο, όπου πέρασαν ένα ρομαντικό διήμερο. Όπως ακούγεται στη showbiz, και αυτό το ζευγάρι φαίνεται ότι θα καταλήξει στα σκαλιά της εκκλησίας. Από τη Ρόδο, όμως, ας πάμε στη Σκιάθο, όπου άλλο ένα ζευγάρι περνάει... ζάχαρη και όλη η showbiz συζητάει πόσο ταιριαστό είναι. Η ξανθιά Playmate 2006 Βάσω Κολλιδά με τον αγαπημένο της Μάνο, ο οποίος έχει φτιάξει εκεί έναν μικρό παράδεισο, καθώς δραστηριοποιείται επιχειρηματικά (σ.σ.: μαζί με άλλους φίλους του) και έχουν δημιουργήσει ένα από τα πιο ωραία club του νησιού. Η ξανθιά καλλονή του μόντελινγκ και ο Μάνος της δεν κρύβουν τον έρωτά τους και απολαμβάνουν τις διακοπές τους με καυτά φιλιά μέσα στη θάλασσα!

Μύκονος for ever
Σε ποια ξαπλώστρα να κοιτάξεις και να μη δεις κάποιον επώνυμο! Αιθέριες υπάρξεις κάθονται παρέα με γνωστούς γοητευτικούς καρδιακατακτητές, γόνους μεγάλων οικογενειών. Στο νησί των Ανέμων θα βρεις όλη τη showbiz να πλατσουρίζει στα νερά ή να κάνει βόλτες στα σοκάκια! Όλα τα hot gossip του νησιού κάνουν γρήγορα κύκλους από στόμα σε στόμα και φτάνουν μέχρι την Αθήνα, όπου συζητιούνται έντονα τις τελευταίες μέρες. Η όμορφη Μαριάντζελα Παράβαλου, της γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας, και ο γοητευτικός εφοπλιστής Βασίλης Τρίκαρδος φαίνεται ότι έχουν... λαβωθεί για τα καλά από το θεό του έρωτα. Έτσι λένε οι Μυκονιάτες που τους είδαν να περνάνε «ζάχαρη» στις παραλίες του νησιού. Το ίδιο ψιθυρίζουν και για τον ωραίο της τηλεόρασης Χρήστο Πλαϊνη, που μας ξάφνιασε με το... μυστικό του γάμο και ζει έναν έρωτα όλο τρέλα με τη sexy αρχιτεκτόνισσα Όλγα Τούντα. Όλο γλύκες και παιχνιδάκια ήταν οι δυο τους στην παραλία.

Είναι αυτό που λέει ο λαός «ο έρωτας με έρωτα περνάει», αφού δεν πάει πολύς καιρός που ο ηθοποιός χώρισε από νεαρή συνάδελφό του, με την οποία όμως κρατούσαν κρυφό τον έρωτά τους, παρόλο που τον ήξερε και τον συζητούσε όλη η showbiz. Ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος εθεάθη να συνοδεύεται από νεαρή καστανομάλλα ονόματι Αϊλίν με τέλειες αναλογίες και να απολαμβάνουν το μπάνιο τους, ενώ και η Μαρία-Λουίζα Βούρου, ως άλλη αναδυομένη Αφροδίτη αυτή της Μυκόνου, φαινόταν πολύ χαρούμενη στο πλευρό του γνωστού επιχειρηματία Παύλου Γιαδή. Φίλοι ή κάτι πιο hot θα σας γελάσω, αλλά πηγές της showbiz αναφέρουν ότι κάτι καλοκαιρινό ψήθηκε εκεί στα γαλάζια νερά της Μυκόνου ή τουλάχιστον ότι τα παιδιά, όπως έδειχναν, είχαν πολλά να πουν!

Κορμί θανατηφόρο η Στέλλα Δημητρίου, έκανε πολλές αντρικές παρουσίες να αναστενάξουν στο πέρασμά της. Κάποιοι έσπευσαν να πουν ότι η sexy Στέλλα «καρδιοχτύπησε» για τον ωραίο και πολύφερνο γαμπρό Χρήστο Κοπελούζο, αλλά, για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους, οι δυο τους είχαν ένα σύντομο φλερτ που δεν προχώρησε, ενώ οι φήμες θέλουν τη φρεσκοχωρισμένη Χριστίνα Κολέτσα να έχει πλησιάσει τον περιζήτητο εργένη και να έχει δημιουργηθεί ανάμεσά τους κάτι παραπάνω από μια απλή φιλία.

Στη Μύκονο η Στέλλα Δημητρίου βρέθηκε με τον καλό της φίλο Αλέξανδρο Αγγλούπα και με ένα τζετ σκι «όργωσαν» τα γαλανά νερά στο Καλό Λιβάδι. Από την παρέα, όμως, έλειπε η Όλγα Φαρμάκη, γιατί οι περισσότεροι γνωρίζουν ότι Αλέξανδρος και Όλγα έχουν δεσμό, εκείνη όμως είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις και καθόλου χρόνο για αναψυχή. Οι δυο τους θα απολαύσουν τις διακοπές τους παρέα τον Αύγουστο κατά πάσα πιθανότητα κάνοντας βόλτες με το σκάφος του Αλέξανδρου στο Αιγαίο, ενώ ένας από τους προορισμούς τους θα είναι το άλλο celebrity island, η Ρόδος. Από τις πιο εκρηκτικές παρουσίες και η ωραία της πασαρέλας Νεσχάν Μουλαζίν, που πολύ μπέρδεψε τις κουτσομπόλες γλωσσίτσες. Είναι, δεν είναι ερωτευμένο το κορίτσι και με ποιον; Γιατί και με τον κούκλο Σταύρο Μαντόπουλο, της γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας, έκανε παρέα στη Μύκονο αλλά και με τον επιχειρηματία Θάνο Παπάζογλου, που έχει αναλογίες μοντέλου και ομορφιά Ολύμπιου θεού, συνελήφθη σε πολύ τρυφερά ενσταντανέ.

Μόνος, από την άλλη, εμφανίστηκε ο Νίκος Αναδιώτης, το μοντέλο και γυμναστής που έκανε πολλές να σκιρτήσουν όποτε έβγαινε από το νερό, αλλά καμία δεν κατάφερε να τον φέρει κοντά της. Δύσκολο το αγόρι, που σε λίγο καιρό ετοιμάζεται να υπηρετήσει τη μαμά πατρίδα, αφού πήρε πρόσφατα το πτυχίο του στα ΤΕΦΑΑ.

Η sexy Ελίνα Καντζά βρήκε την ευτυχία, αν κρίνουμε από τις τρυφερές στιγμές στην παραλία, στην αγκαλιά γοητευτικού επιχειρηματία της Μυκόνου, που... κλέβει τις εντυπώσεις με το εκπληκτικό τράιμπαλ τατουάζ στο μπράτσο του.

Επανασυνδέσεις και χυλόπιτες
Στον έρωτα όλα επιτρέπονται όταν υπάρχει η «φλόγα». Φαίνεται, λοιπόν, όπως συζητιέται τις τελευταίες μέρες, ότι ξανακόλλησε το γυαλί και ο Γιώργος Κιμούλης είναι πάλι μαζί με την ηθοποιό Ειρήνη Τσιάρη. Δυστυχώς, δεν φαίνεται ότι θα συμβεί το ίδιο με τον Κώστα Καραφώτη και την Κατερίνα Παπουτσάκη, αφού εκείνος δήλωσε ότι δεν υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης και εκείνη του απάντησε με το νέο έρωτά της, τον Κώστα (σ.σ.: φαίνεται ότι αυτό το όνομα την κυνηγάει), που είναι γυμναστής, με τον οποίο εθεάθη σε γνωστό αθηναϊκό club.

Το ότι κόπηκαν οι γέφυρες επανασύνδεσης συζητιέται πως συμβαίνει και με τον Γιάννη Πάριο και την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Εκείνος στην Πάρο με καλούς φίλους, εκείνη στην Αθήνα να ετοιμάζει για αλλού τις βαλίτσες της και παρόλο που υπήρχαν κάποιοι αισιόδοξοι που μιλούσαν για επανασύνδεση, φαίνεται ότι αυτή η ιστορία αγάπης έληξε οριστικά.

Και αν αυτή έληξε, κάποια άλλη δεν άρχισε ποτέ. Όπως συζητιόταν έντονα τις τελευταίες μέρες, ο ωραίος Χρήστος Βασιλόπουλος, που μέχρι πριν από λίγο καιρό τον βλέπαμε με νεαρά γοητευτική ύπαρξη στις διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις, έριξε παραγάδι στην εκρηκτική Βιβή Μαστραλέξη. Τη φλέρταρε διακριτικά, όταν συναντήθηκαν σε κοσμική εκδήλωση, αλλά εκείνη... βράχος! Τι και αν ο Χρήστος είναι από τους πιο γοητευτικούς άντρες της showbiz; Η Βιβή δεν άφησε περιθώρια για κάτι παραπάνω.

Όμως, και νέοι έρωτες έκαναν την εμφάνισή τους και ήδη η showbiz συζητάει γι αυτούς. Λένε, λοιπόν, ότι η γοητευτική Κύπρια παρουσιάστρια Χριστιάνα Αριστοτέλους είδε το δικό της κόσμο να ομορφαίνει μόλις γνώρισε γνωστό επιχειρηματία που της έκανε ευγενικό, αλλά πολύ στενό «μαρκάρισμα». Άτομα από το τηλεοπτικό περιβάλλον λένε πως διέκριναν μια «φλογίτσα» να ανάβει ανάμεσα στην ανερχόμενη TV persona και το νεαρό επιχειρηματία, αλλά αν θα φουντώσει, θα φανεί στο μέλλον.

Όσο για το πιο «φρέσκο» ειδύλλιο, συζητιέται ότι είναι αυτό της Νάντιας Μπουλέ με τον Φαίδωνα Κεφαλέα, που από το πάρτι του «Life Style» και μετά είναι αχώριστοι. Μπορεί βέβαια να μην κάνουν κοινές εξόδους, για να μη δώσουν... τροφή για σχόλια, αλλά αποτελούν εδώ και λίγες μέρες το πιο hot gossip. «Ο ωραίος και η ωραία» τους αποκαλούν και τα τηλεοπτικά πηγαδάκια βοούν πως ήδη έχει αρχίσει ένας μεγάλος έρωτας!