Ο Λαζόπουλος «απήγαγε» τη Γαλάνη

04.08.2008
Όχι μία, ούτε δυο ή τρεις, αλλά δέκα ολόκληρες μέρες βρισκόταν η Δήμητρα Γαλάνη στο εξοχικό σπίτι του Λάκη Λαζόπουλου στην Πάρο, φιλοξενούμενη του καλού της φίλου.

Από τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι η Δήμητρα Γαλάνη έμεινε στο νησί «υπό την πίεση» του Λάκη Λαζόπουλου, αφού για ένα διήμερο ξεκίνησε και τελικά παρέμεινε δέκα μέρες. Μέρες που όμως ήταν άκρως δημιουργικές, αφού στη διάρκειά τους τα δύο καλά φιλαράκια συνδύασαν διακοπές και δουλειά.

Εδώ και πολύ καιρό ο Λάκης είχε υποσχεθεί στη Δήμητρα ότι θα της γράψει κάποια τραγούδια που θα συμπεριληφθούν σε δισκογραφική της δουλειά. Για την ακρίβεια, δέκα ολόκληρα χρόνια περίμεναν να πραγματοποιήσουν την επιθυμία τους να συνεργαστούν δισκογραφικά, δίχως όμως να έχουν καταφέρει ακόμα να υλοποιήσουν τα σχέδιά τους. Με αφορμή λοιπόν την πρόσκλησή του για διήμερο στο σπίτι του, είπαν να ξεκινήσουν παράλληλα με τα μπάνια τους την επιλογή του υλικού.

Μάλλον ο Λαζόπουλος διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους των τελευταίων χρόνων και για αυτό έχει ακόρεστη όρεξη για δουλειά. Πολλοί μάλιστα θα τον χαρακτήριζαν εργασιομανή, αφού ασχολείται με τα επαγγελματικά του ακόμα και στις διακοπές του!

Όταν, λοιπόν, η Γαλάνη ετοιμαζόταν να φύγει, ο Λάκης της είπε ότι θα της επέτρεπε κάτι τέτοιο μόνο όταν ολοκληρωνόταν αυτό που είχαν ξεκινήσει. Της το έλεγε με σοβαρό ύφος, με αποτέλεσμα η δημοφιλής τραγουδίστρια να αλλάξει το πρόγραμμά της και να παραμείνει στην Πάρο. Έτσι, οι δύο συνεργάτες δημιούργησαν τέσσερα τραγούδια, τα οποία η Δήμητρα αγωνιά να τραγουδήσει στο studio και να τα απολαύσει ο κόσμος, αντίθετα όμως με τον Λάκη, που δεν είναι τόσο ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. Γι αυτό, της έδωσε ξανά ραντεβού, αυτή τη φορά στο σπίτι του στην Αθήνα, προκειμένου να τα βελτιώσουν και να καταλήξουν και στη μουσική. Αν κρίνουμε από τους χαρακτήρες των δύο καλλιτεχνών, μάλλον από τη συνεργασία τους θα απολαύσουμε πολύ ωραίες μπαλάντες.