Όταν ο Μάνος συνάντησε τον Αλ Πατσίνο!

07.08.2008
Στην Αμερική βρίσκεται αυτόν τον καιρό ο Έλληνας ηθοποιός Μάνος Γαβράς, όπου κάνει συναντήσεις και συζητάει το ενδεχόμενο να συμμετάσχει σε άλλη μία χολιγουντιανή παραγωγή.

Στην Αμερική βρίσκεται αυτόν τον καιρό ο Έλληνας ηθοποιός Μάνος Γαβράς, όπου κάνει συναντήσεις και συζητάει το ενδεχόμενο να συμμετάσχει σε άλλη μία χολιγουντιανή παραγωγή. Μάλιστα, ο Έλληνας ηθοποιός βρέθηκε πρόσφατα σε κοσμική εκδήλωση και για αρκετή ώρα μονοπώλησε τον Αλ Πατσίνο.

ο Μάνος Γαβράς είναι γνωστό ότι έχει κάνει μεγάλες προσπάθειες για να ανοίξει τα φτερά του και εκτός ελληνικών συνόρων. Μάλιστα, έχει συμμετάσχει σε κάποιες ταινίες στο παρελθόν, αλλά και σε αμερικάνικες σειρές. Στη συνέχεια, ο Μάνος για διάφορους λόγους επέστρεψε στην Ελλάδα και άφησε για λίγο πίσω τα όνειρά του για διεθνή καριέρα. Και παρότι έκανε αρκετές δουλειές στη χώρα μας, ποτέ δεν εγκατέλειψε το όνειρό του για καριέρα στο εξωτερικό. Έτσι, λοιπόν, φέτος το καλοκαίρι βρέθηκε στα ξένα, όπου έκανε διάφορες συζητήσεις για συμμετοχή σε ξένες παραγωγές. Παραβρέθηκε επίσης σε διάφορα events, όπου κατάφερε να κάνει γνωριμίες και να δεχθεί προτάσεις για μελλοντικές συνεργασίες. Ανάμεσα στους σταρ με τους οποίους γνωρίστηκε ο Μάνος στην Αμερική ήταν και ο Αλ Πατσίνο. Ο Έλληνας ηθοποιός είχε μια αρκετά εκτενή συζήτηση με το Χολιγουντιανό σταρ γύρω από επαγγελματικά θέματα, ενώ η συμπάθεια που αναπτύχθηκε ανάμεσά τους ήταν έκδηλη. Μάλιστα, ο Αλ Πατσίνο εξέφρασε στον Έλληνα ζεν πρεμιέ την επιθυμία του να βρεθούν στο ίδιο πλατό στο μέλλον και να συνεργαστούν σε κάποια παραγωγή του Χόλιγουντ. Είναι γεγονός ωστόσο ότι η συνάντηση των δύο ηθοποιών σχολιάστηκε αρκετά, μιας και ο Χολιγουντιανός σταρ σε καμία από τις παρέες στις οποίες βρέθηκε στη διάρκεια της βραδιάς δεν έμεινε τόσο πολύ όσο με τον Μάνο. Βίκυ Διαμάντη