Ο Τζουντ Λο στη Σίφνο

01.08.2008
Φαίνεται ότι η Ελλάδα είναι ο αγαπημένος προορισμός για διακοπές των σταρ του Χόλιγουντ. Έτσι και φέτος τα ελληνικά νησιά έχουν την τιμητική τους, αφού τα μεγάλα ονόματα της αμερικανικής βιομηχανίας

Από τον Πάνο Βήττα

Φαίνεται ότι η Ελλάδα είναι ο αγαπημένος προορισμός για διακοπές των σταρ του Χόλιγουντ. Έτσι και φέτος τα ελληνικά νησιά έχουν την τιμητική τους, αφού τα μεγάλα ονόματα της αμερικανικής βιομηχανίας του κινηματογράφου τα προτίμησαν και με το παραπάνω. Στη λίστα των θαυμαστών τους προστέθηκε ακόμη ένας Χολιγουντιανός αστέρας, ο Τζουντ Λο!

Την πανέμορφη Σίφνο διάλεξε ο περιζήτητος σταρ του σινεμά Τζουντ Λο για να περάσει τις διακοπές του με την πολυμελή οικογένειά του.

Ο πολύτεκνος χαζομπαμπάς εθεάθη να κυκλοφορεί σαν ένας απλός επισκέπτης του νησιού στη γεμάτη κόσμο πλαζ του Πλατύ Γιαλού στη Σίφνο, ενώ λίγη ώρα αργότερα «επιδόθηκε» στις ρακέτες. Μοναδική παρασπονδία στην εικόνα του σωστού οικογενειάρχη που κάνει διακοπές ήταν ο γυμναστής-bodyguard που τον ακολουθούσε κατά πόδας φορώντας το ίδιο μαγιό, προκειμένου να ξεγελάσει τις θαυμάστριές του, που όμως τον αναγνώρισαν αμέσως και προσπάθησαν να τον πλησιάσουν. Δίπλα του έπαιζαν με τα κουβαδάκια και τα παιχνίδια τους τα παιδιά του, πάντα υπό την επίβλεψη της γκουβερνάντας τους για λόγους ασφαλείας. Ήταν αρκετά δύσκολο να τραβήξεις έστω και μία φωτογραφία, αφού το άγρυπνο βλέμμα του bodyguard παρακολουθούσε τα πάντα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα είχε αντιληφθεί τη φωτογραφική μηχανή και ενώ στην αρχή έκανε απλώς μια χειρονομία με το γνωστό αμερικάνικο τρόπο, στη συνέχεια πλησίασε ευγενικά ζητώντας να μην τραβάει η κάμερα τον σταρ.

Ο Τζουντ Λο έδειχνε ξέγνοιαστος και αμέριμνος, καθώς τον είδαμε να ξαπλώνει στην άμμο απολαμβάνοντας τον καυτό ελληνικό ήλιο, αλλά και για να δίνει λιγότερο στόχο στις νεαρές κοπέλες που βρίσκονταν στην παραλία, που όμως τον πήραν είδηση αμέσως. Όταν πέρασε η ώρα, μάζεψε ο ίδιος τα παιχνίδια των παιδιών και κατευθύνθηκε στο μαύρο βαν με τα φιμέ τζάμια μαζί με τους υπόλοιπους της συνοδείας του, που έφταναν τους 11, και πήγαν για φαγητό σε ένα πανέμορφο ουζερί στην παραλία του Φάρου. Ο ηθοποιός επέλεξε να φάει θαλασσινά και ψάρια, τα οποία συνόδευσε με ούζο, ενώ για τα παιδιά ζήτησε ψητό κοτόπουλο με πατάτες τηγανητές και τη διάσημη χωριάτικη σαλάτα, αλλά χωρίς κρεμμύδι. Κανείς δεν έμαθε πού μένει και πολλοί υπέθεσαν ότι προτίμησε κάποιο υπερπολυτελές ξενοδοχείο του νησιού ή κάποιο σκάφος που είχε αγκυροβολήσει στον όρμο του Βαθύ, καθώς είδαν το μαύρο φορτηγάκι παρκαρισμένο εκεί.

Πάντως, αυτό που συζητήθηκε πολύ στο νησί ήταν η απλότητά του, η αγάπη που έδειχνε για τα παιδιά του και ο φόβος στα μάτια του μην πειράξει κανείς την οικογένειά του. Φαίνεται τελικά ότι το τίμημα της δόξας έχει τα καλά του αλλά και τα άσχημά του!