Οι οικογενειακές διακοπές της Γιάννας

07.08.2008
Το επιβλητικό «Αlfa Νero» κατέπλευσε στον κόλπο του Μοναστηριού στην Πάρο και όλοι εντυπωσιάστηκαν από το πλωτό παλάτι με τα τρία καταστρώματα. Στη θαλαμηγό επέβαιναν ο μεγάλος γιος της οικογένειας Αγγελόπουλου, ο Παναγιώτης, με δύο φίλους του από το Κολέγιο Αθηνών.

Το επιβλητικό «Αlfa Νero» κατέπλευσε στον κόλπο του Μοναστηριού στην Πάρο και όλοι εντυπωσιάστηκαν από το πλωτό παλάτι με τα τρία καταστρώματα. Στη θαλαμηγό επέβαιναν ο μεγάλος γιος της οικογένειας Αγγελόπουλου, ο Παναγιώτης, με δύο φίλους του από το Κολέγιο Αθηνών. Καθ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στο νησί οι τρεις φίλοι δεν έδωσαν δικαιώματα, αφού δεν βγήκαν έξω, δεν διασκέδασαν, δεν ξενύχτησαν και προτίμησαν να περάσουν καλά εν πλω, αποφεύγοντας τους «ανεπιθύμητους» φωτογράφους. Επιχειρηματίας που διατηρεί καφέ στο νησί δήλωσε στο ΛΟΙΠΟΝ: «Ο Παναγιώτης Αγγελοπούλος έχει αλλάξει πολύ. Είναι σοβαρός, διατηρεί εφηβική γενειάδα και σπάνια κυκλοφορεί χωρίς τα γυαλιά του. Είναι μετρημένος και πολύ προσιτός. Τα παιδιά και η κυρία Αγγελοπούλου έρχονται κάθε χρόνο στο νησί για μερικές ημέρες». Το σκάφος της οικογένειας έφτασε στο κυκλαδίτικο νησί την Τρίτη το πρωί στις 22 του μήνα και αναχώρησε με κατεύθυνση πιθανότατα για Μύκονο την Παρασκευή στις 11.00. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, οι 72 ώρες της οικογένειας στο νησί ήταν πολύ γεμάτες, αφού και πάρτι διοργανώθηκαν και τραπέζια στήθηκαν και όλοι τους απόλαυσαν κάτω απο τα άγρυπνα μάτια των αντρών ασφαλείας τις χαρές της θάλασσας.

Πάρτι πριν από την έλευση της Γιάννας
Τετάρτη βράδυ και πάνω στο σκάφος επικρατούσε συνωστισμός και ακουγόταν δυνατή μουσική και φασαρία. Λίγες ώρες πριν είχε φτάσει στο νησί η παρέα του Παναγιώτη

Αγγελόπουλου άλλοι με πλωτά και άλλοι με εναέρια μέσα. Είχαν ενημερωθεί όλοι τους μέσω e-mail για το αποχαιρετιστήριο πάρτι του μεγάλου γιου της Γιάννας και του Θόδωρου Αγγελόπουλου.

Η παρέα των αποφοίτων του Κολεγίου Αθηνών διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και στη συνέχεια όλοι τους απόλαυσαν τις ανέσεις του «Αlfa Νero», μέχρι την επόμενη ημέρα το απόγευμα, οπότε και έφτασε με ελικόπτερο η Γιάννα Αγγελοπούλου με το σύζυγό της Θόδωρο. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το σκάφος μπορεί να φιλοξενήσει, εκτός από το μόνιμο προσωπικό, 18 επισκέπτες. Το βράδυ της Πέμπτης η οικογένεια αποφάσισε να περπατήσει στα στενά της Νάουσας. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, όλοι τους απόλαυσαν για περισσότερες από τρεις ώρες τους ψαρομεζέδες της κοσμικής ταβέρνας «Ο Χρήστος», ένω δεν παρέλειψαν να «επενδύσουν» και στην αγορά του κοσμοπολίτικου χωριού, αγοράζοντας σπάνια «κομμάτια» γνωστών οίκων από το «Αngels».

Η Γιάννα ήταν... αψεγάδιαστη: μαυρισμένη, φορώντας ένα εντυπωσιακό τοπ και κοσμήματα, άφησε άφωνους θαμώνες και θαυμαστές, προχωρούσε κρατώντας από το χέρι τον άντρα της, ενώ τόσο τα παιδιά της όσο και οι άντρες της προσωπικής της φρουράς ακολουθούσαν διακριτικά. Όσο για την «απόβαση» της οικογένειας σε αριθμούς; Λέγεται ότι ο Θόδωρος Αγγελόπουλος άφησε πάνω από 1.000 ευρώ πουρμπουάρ στα γκαρσόνια της ταβέρνας, ενώ για τις περισσότερες από 10 τσάντες που συνεργάτιδα της κ. Αγγελοπούλου κρατούσε από τη νυχτερινή... επίθεση στα μαγαζιά της Πάρου ξοδεύτηκαν περισσότερα από 12.000 ευρώ.