Τον "έστειλε" το σύζυγο η Χάιντι Μόνταγκ

01.06.2010
Ένα ξέγνοιαστο εργένικο καλοκαίρι ετοιμάζεται να περάσει η Χάιντι Μόνταγκ (Heidi Montag) που έδωσε τέλος στο γάμο της της με τον Σπένσερ Πρατ (Spencer Pratt) και δηλώνει χαρούμενη, ελεύθερη κι ωραία.

Ένα ξέγνοιαστο εργένικο καλοκαίρι ετοιμάζεται να περάσει η Χάιντι Μόνταγκ (Heidi Montag) που έδωσε τέλος στο γάμο της της με τον Σπένσερ Πρατ (Spencer Pratt) και δηλώνει χαρούμενη, ελεύθερη κι ωραία.

Η 23χρονη πρωταγωνίστρια του ριάλιτι του MTV "The Hills" ανακοίνωσε τον χωρισμό της μέσω Twitter δηλώνοντας γεμάτη χαρά πως το καλοκαίρι αυτό σκοπεύει να είναι το καλύτερο της ζωής της. Μάλιστα σε προηγούμενο post της στο εν λόγω κοινωνικό δίκτυο, είχε γράψει χαρακτηριστικά:

"Δεν είμαι η Χάιντι Πρατ. Είμαι η Χάντι Μόνταγκ"!

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Daily Mail" η Χάιντι έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες μετακόμισης σε νέο διαμέρισμα με συγκάτοικο πλέον την Τζένιφερ Μπάνεϊ (Jennifer Bunney) που πρόσφατα προστέθηκε στο δυναικό του ριάλιτι που συμμετέχει και η Μόνταγκ

Η Τζένιφερ επιβεβαίωσε την είδηση στο "RadarOnline.com", δηλώνοντας:

"Η Χάιντι κι εγώ θα μείνουμε μαζί στο Μαλιμπού φέτος το καλοκαίρι. Είμαστε ενθουσιασμένες που θα κάνουμε μαζί τόσα κοριτσίστικα πράγματα και θα δείξουμε στο κοινό πόσο διασκεδαστικές και γλυκιές είμαστε πραγματικά".

Πάντως, η σχέση του ζευγαριού ήταν τεταμένη τελευταία καθώς ο Πρατ είχε απαγορεύσει στη σύζυγό του να βλέπει τηλεόραση ή να χρησιμοποιεί το ίντερνετ. Ας μην ξεχνάμε πως πριν κάποιους μήνες, η Μόνταγκ είχε απολύσει το σύζυγό της από μάνατζερ και ατζέντη του εαυτού της αλλά τότε υποστήριζε πως η κίνηση αυτή δεν θα έβλαπτε το δεσμό της.

Πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν πως ο χαρακτήρας της Μόνταγκ άλλαξε δραματικά μετά τις 10 πλαστικές επεμβάσεις σε μια ημέρα στις οποίες είχε υποβληθεί η Μόνταγκ τον περασμένο Νοέμβριο. Πρόσφατα η 23χρονη παίκτρια ριάλιτι είχε καλέσει την αστυνομία και είχε ζητήσει να συλλάβουν τη μητέρα της Νταρλίν Έγκελχοφ (Darlene Egelhoff) που ανησυχούσε για εκείνη.

Ο εκπρόσωπος της Μόνταγκ δήλωσε χαρακτηριστικά στο "TMZ" αργά χτες:

"Η Χάιντι θέλει να μετακομίσει εξαιτίας της κακής δημοσιότητας που της προκαλεί ο Σπένσερ. Έχει πλέον κουραστεί μαζί του και θέλει να επικεντρωθεί στην καριέρα της στην υποκριτική".

Ο Σπένσερ και η Μόνταγκ γ νωρίστηκαν στα πλαίσια του του ριάλιτι του MTV "The Hills". Η πρώτη πρόταση γάμου είχε γίνει το 2007 αλλά λίγο αργότερα το ζευγάρι είχε ένα μικρό χωρισμό. Τελικά ο γάμος τους έλαβε χώρα στο ακρωτήρι Σαν Λούκας στο Μεξικό το 2009.

Eπιμέλεια: Κατερίνα Πατούλια