Η Λίντσεϊ Λόχαν ποζάρει για το "Βαθύ Λαρύγγι"

28.05.2010
Η είδηση υπάρχει εδώ και καιρό, αλλά τώρα πια έχουμε και εικόνα να τη συνοδεύει. Οι πρώτες αφίσες της 23χρονης ηθοποιού που θα ενσαρκώσει τη γνωστή πορνοστάρ Λίντα Λόβλεϊς (Linda Lovelace) στη νέα ταινία του Μάθιου Γουάιλντερ (Matthew Wilder), είναι έτοιμες.


Η είδηση υπάρχει εδώ και καιρό, αλλά τώρα πια έχουμε και εικόνα να τη συνοδεύει. Οι πρώτες αφίσες της 23χρονης ηθοποιού που θα ενσαρκώσει τη γνωστή πορνοστάρ Λίντα Λόβλεϊς (Linda Lovelace) στη νέα ταινία του Μάθιου Γουάιλντερ (Matthew Wilder), είναι έτοιμες.

Το κόνσεπτ είναι αναμενόμενα προκλητικό και υπογράφεται από τον Τάιλερ Σίλντς (Tyler Shields), προσωπικό φίλο της Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan). Πρόκειται για τον ίδιο καλλιτέχνη ο οποίος πρόσφατα την είχε φωτογραφήσει με ένα πιστόλι στο στόμα για το εξώφυλλο βιβλίου του προκαλώντας έντονα σχόλια πανταχόθεν.

Στις αρχές του μήνα ο Σιλντς είχε αποκαλύψει ότι ο σκηνοθέτης Μάθιου Γουάιλντερ του είχε ζητήσει να αναλάβει τις φωτογραφίες για την προώθηση της ταινίας του. Σήμερα βλέπουμε τα πρώτα αποτελέσματα.

Στην πρώτη πόζα και σε κατακίτρινο φόντο βλέπουμε την πρωταγωνίστρια ξαπλωμένη νωχελικά με τα εσώρουχά της κοιτάζοντας τον φακό με ύφος που λέει πολλά. Το μαλλί της Λόχαν είναι κατσαρό και πιο κοντό, έτσι ώστε η εικόνα της να είναι όσο πιο κοντά γίνεται στην Λόβλεϊς.

Στη δεύτερη αφίσα, βλέπουμε τη Λίντσεϊ σε πρώτο φόντο να κάθεται στο κρεβάτι κοιτάζοντας κατάματα, αλλά με κενό βλέμμα τον φακό, ενώ στο βάθος φαίνεται ένας "πελάτης" που ξεδένει τη ζώνη του.

Η ταινία θα έχει τον βαρύ τίτλο "Inferno" ("Κόλαση") και την παραγωγή της έχει αναλάβει ο Κρις Χάνλεϊ (Chris Hanley), ο οποίος έχει υπογράψει και τις ταινίες "Αυτόχειρες Παρθένοι" και "American Psycho".

Η Λόβλεϊς, της οποίας τη ζωή πραγματεύεται το φιλμ, "έλαμψε" τη δεκαετία του '70 και έμεινε γνωστή ως "Το Βαθύ Λαρύγγι", από τίτλο ταινίας στην οποία πρωταγωνίστησε το 1972. Το πραγματικό της όνομα ήταν Λίντα Σούζαν Μπόρμαν (Linda Susan Boreman) και μετά τη δεκαετία του '70, αποκήρυξε την προηγούμενη καριέρα της, αναλαμβάνοντας μάλιστα ενεργή δράση εναντίον της πορνογραφίας. Πέθανε το 2002 σε αυτοκινητιστικό ατύχημα.

Και ενώ επαγγελματικά, επιτέλους, άρχισε να φαίνεται το φως στην άκρη του τούνελ για την άτακτη Λίντσεϊ, δεν συμβαίνει το ίδιο και στην προσωπική της ζωή. Μόλις πριν από λίγες μέρες το δικαστήριο της επέβαλε αυστηρά μέτρα αντιδρώντας άσχημα στην "ελαφρότητα" με την οποία εκείνη έδειχνε να αντιμετωπίζει τις υποχρεώσεις της.

Η δικαστής Μάρσα Ρέβελ (Marsha Revel) δεν δέχτηκε καθόλου καλά το γεγονός ότι η Λόχαν δεν παρουσιάστηκε στην προγραμματισμένη ακροαματική διαδικασία της περασμένης εβδομάδας όπως της είχε ζητηθεί, επειδή προτίμησε να μην χάσει το Φεστιβάλ των Καννών. Γι' αυτό τον λόγο της επέβαλε να φοράει ένα χοντροκομμένο βραχιόλι αστραγάλου το οποίο μετράει το αλκοόλ που έχει καταναλώσει ο κάτοχός του μέχρι την επόμενη συνάντησή τους τον Ιούλιο.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα