Η φαντασμαγορική γιορτή της μόδας

29.04.2002
Αέρινα φορέματα σε γήινες αποχρώσεις ή με animal print. Εμπριμέ ρούχα με υπέροχα λουλούδια. Φούστες και τοπ από σιφόν. Δημιουργίες εμπνευσμένες από τη δεκαετία του '60 και του '70.
Αέρινα φορέματα σε γήινες αποχρώσεις ή με animal print. Εμπριμέ ρούχα με υπέροχα λουλούδια. Φούστες και τοπ από σιφόν. Δημιουργίες εμπνευσμένες από τη δεκαετία του '60 και του '70. Μποέμικες, αιθέριες, με δαντέλα και τούλι. Βολάν και εσάρπες, με σπανιόλικη διάθεση. Ρούχα με λεπτομέρειες εξωτικές, από τη μακρινή Ανατολή. Ηot pants, προκλητικά και σέξι. Βερμούδες και ζιπ-κιλότ, στο στιλ της δεκαετίας του '80. Πλάτη, αποκαλυπτική. Κεντήματα μοναδικά. Παγιέτες, χάντρες, σε διάφορα χρώματα και σχέδια. Απόλυτο λευκό. Ροζ, κόκκινο, κίτρινο, πράσινο, τα χρώματα του ουράνιου τόξου...
Η φαντασία των σχεδιαστών ανεξάντλητη και οι δυνατότητες επιλογής πολλές. Η θηλυκότητα παίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη μεγάλη γιορτή της μόδας που αποθεώνει τη γυναίκα. Η υψηλή ραπτική πιο κεφάτη, αισιόδοξη και χαρούμενη από ποτέ, είναι για μία ακόμη σεζόν γεμάτη απρόβλεπτες εκπλήξεις.