Krizia Top

13.05.2002
Αισθησιασμός, υφάσματα που γίνονται ένα με το δέρμα, γραμμές απλές, αλλά ελαφρά ντραπέ. Χρώματα γήινα (μπεζ, της άμμμου, σοκολατί, καφέ...) θυμίζουν σαφάρι στην Αφρική. Σχέδια με animal print, έθνικ αξεσουάρ όπως μεγάλα ξύλινα βραχιόλια, πλατφόρμες από ξύλο... όλα δημιουργούν ένα υπέροχο σύνολο. Ο οίκος Krizia αναδεικνύει τη θηλυκότητα, αποκαλύπτοντάς τη με μία διακριτική κομψότητα.
Αισθησιασμός, υφάσματα που γίνονται ένα με το δέρμα, γραμμές απλές, αλλά ελαφρά ντραπέ. Χρώματα γήινα (μπεζ, της άμμμου, σοκολατί, καφέ...) θυμίζουν σαφάρι στην Αφρική. Σχέδια με animal print, έθνικ αξεσουάρ όπως μεγάλα ξύλινα βραχιόλια, παπούτσια πλατφόρμες από ξύλο... όλα δημιουργούν ένα υπέροχο σύνολο. Ο οίκος Krizia αναδεικνύει τη θηλυκότητα, αποκαλύπτοντάς τη με μία διακριτική κομψότητα.
Η collection Krizia Top για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2002, που φέρει την υπογραφή του σχεδιαστή Jean-Paul Knott, απευθύνεται σε γυναίκες σοφιστικέ και η πολυτέλεια είναι η λέξη κλειδί για μία συλλογή που χρησιμοποιεί υφάσματα της Υψηλής Ραπτικής.
Ασύμμετρα τοπ δένουν ενδυματολογικά με κοντές φούστες, bustier από μουσελίνα και μετάξι αγκαλιάζουν το ντεκολτέ, τοπ σε στυλ φουλάρι αποκαλύπτουν την πλάτη. Τα φορέματα, με μία μόνο τιράντα, είναι ασύμμετρα και ντραπέ, τα ταγιέρ σε φαρδιά γραμμή, τα παντελόνια στενά, ακολουθούν τις γραμμές της σιλουέτας. Η collection Krizia Top είναι θηλυκή και σέξι, ακόμη και αν ορισμένες λεπτομέρειές της όπως τα ανδρικά blazers, που "πέφτουν" χαλαρά στους ώμους, της προσθέτουν μία πινελιά δυναμισμού και αρρνωπότητας.