Κομψή και τρέντι σε όλα τα γιορτινά πάρτι!

22.12.2009
Λίγες μέρες πριν τις γιορτές κι οι βιτρίνες στολισμένες και γιορτινές σε καλούν για ξέφρενο χριστουγεννιάτικο shopping.

Λίγες μέρες πριν τις γιορτές κι οι βιτρίνες στολισμένες και γιορτινές σε καλούν για ξέφρενο χριστουγεννιάτικο shopping. Και μιας και το δώρο επιτέλους μπήκε (ή θα μπει αυτή την εβδομάδα), αποφάσισες να προσφέρεις και εσύ στον εαυτό σου, ένα ολοκαίνουργιο σύνολο για τα αμέτρητα πάρτι που σχεδιάζεις να πας.

Ποιο όμως να διαλέξεις; Τι είναι για φέτος τις γιορτές, το πιο trendy ντύσιμο;

Το πάρτι animal

Αν το clubbing και τα τρελά πάρτι για αυτές τις γιορτές γίνονται το δεύτερο σπίτι σου, αναμφίβολα το μίνι φόρεμα έχει την τιμητική του.

Είτε σε μακρυμάνικο με παγιέτες (Φωτ.1), είτε σε στυλ 80’ς: ασύμμετρο, με βολάν ή στράπλες, είναι από τα πιο hot κομμάτια της σεζόν. Να θυμάσαι ότι αυτό του είδους το ντύσιμο είναι ήδη εντυπωσιακό από μόνο του και δεν χρειάζεται πολλά αξεσουάρ. Μποτίνια αστραγάλου ή σατέν χρωματιστά stiletto και ένα τσαντάκι μικρό από δέρμα ή παγιέτες είναι αρκετό (φωτ.2)! Αν και τα καλσόν είναι μόδα εδώ δεν είναι απαραίτητο. Το μαύρο είναι και πάλι ο απόλυτος σύμμαχος σας, αλλά και το μπλε indigo το πετρόλ, το φούξια και το χρυσό, είναι φαβορί.

Αν το μίνι δεν σε κολακεύει, μπορείς πάντα να επιλέξεις ένα τοπ/τουνίκ με παγιέτες ή ένα εντυπωσιακό μπλουζάκι μ΄έναν ώμο ή ακόμα -γιατί όχι ;- ένα micro jacket από παγιέτες που θα συνδυάσεις με κολάν ή παντελόνι ίσιο 80’ς και T-shirt με rock θέμα. Εδώ τα κοσμήματα επιβάλλονται.

Βραχιόλια και μενταγιόν με πολλές αλυσίδες δίνουν ύφος. Προτίμησε μποτίνια ή φλατ μπαλαρίνες ενώ αν είσαι και λίγο εκκεντρική, τόλμησε μία στέκα με τεράστιο φιόγκο ή κάποιο κοκαλάκι με φτερά στα μαλλιά (φωτ.3)! Είναι το απόλυτο trend!

Η οικογένεια σε καλεί

Αν πάλι θα ήθελες να ξεφύγεις από το "κλασσικό" ένδυμα των εορτών, το φόρεμα, ή έχεις πολλές οικογενειακές συγκεντρώσεις και θέλεις να δείχνεις σικάτη, ένα μαύρο tuxedo jacket με τονισμένους ώμους θα κάνει την δουλειά του υπέροχα και θα αναδείξει διακριτικά την σέξι πλευρά σου (φωτ.4). Θα το συνδυάσεις με μεταξωτό μαύρο τοπ ή στράπλες, ένα ίσιο παντελόνι και ένα τσαντάκι clutch από παγιέτα ή στρας.

Ιδέες για το πώς μπορείς να τα φορέσεις σωστά μπορείς να δεις κι από τις προτάσεις σχεδιαστών στα trends της ιστοσελίδας μας, "λάμψη από παγιέτες" και "80’ς ξανά" καθώς και τις επιδείξεις.

Πάνω απ’όλα όμως μην ξεχνάς ότι οι γιορτές είναι λάμψη που εκπέμπουμε εξωτερικά αλλά και εσωτερικά!

Καλές Γιορτές και καλή διασκέδαση!


Από τη σχεδιάστρια μόδας

Πηνελόπη Βουτσίνου