5 στυλιστικές αποφάσεις για μια μοδάτη χρονιά

05.01.2010
Ο νέος χρόνος είναι γεμάτος αποφάσεις για τα αισθηματικά ή την καριέρα σου και φαίνεται να έχεις αφήσει στο περιθώριο τις πιο σημαντικές αποφάσεις όλων: αυτές του στυλ σου! Διάβασε παρακάτω τι πρέπει να βάλεις στην ατζέντα σου για τη νέα χρονιά που μόλις ξεκίνησε, για να εξασφαλίσεις και το 2010 υπέροχες stylish εμφανίσεις!

Ο νέος χρόνος είναι γεμάτος αποφάσεις για τα αισθηματικά ή την καριέρα σου και φαίνεται να έχεις αφήσει στο περιθώριο τις πιο σημαντικές αποφάσεις όλων: αυτές του στυλ σου! Διάβασε παρακάτω τι πρέπει να βάλεις στην ατζέντα σου για τη νέα χρονιά που μόλις ξεκίνησε, για να εξασφαλίσεις και το 2010 υπέροχες stylish εμφανίσεις!

1. Οργάνωσε τη ντουλάπα σου: ο συνδυασμός δημιουργικότητας και σωστής οργάνωσης είχε, έχει και θα έχει το 2010 τα καλύτερα αποτελέσματα για το στυλ σου! Με την αλλαγή της δεκαετίας είναι καιρός να αποφασίσεις πως έφτασε η ώρα να οργανώσεις σωστά τη ντουλάπα σου, έτσι ώστε να μπορείς να βρίσκεις όποιο κομμάτι θέλεις σε χρόνο dt! Νέα χρονιά σημαίνει νέο ξεκίνημα και για τη γκαρνταρόμπα σου, άρα πέταξε ή χάρισε ότι δε φοράς πια και μην το κρατάς καταχωνιασμένο στα συρτάρια σου . Πέταξε τα άχρηστα, ταξινόμησε τα χρήσιμα κομμάτια και υποδέξου το νέο έτος με καθαρό στιλιστικά μυαλό! Τακτοποίησε τα ρούχα σου ανά χρώμα ή είδος και τις τσάντες σου ανάλογα με την περίσταση. Μην ξεχνάς ότι το χάος ποτέ δε βοήθησε καμία να κάνει stylish εμφανίσεις!

2. Υποσχέσου ότι θα κάνεις μόνο έξυπνο shopping: από τις πιο σημαντικές υποσχέσεις που πρέπει να δώσεις στον εαυτό σου! Φέτος πάρε την απόφαση και υποσχέσου στον εαυτό σου ότι θα δώσεις οριστικό τέλος στις άσκοπες αγορές. Αποφάσισε ότι οι μέρες που αγόραζες ότι έβρισκες μπροστά σου ακόμη και αν δεν το ήθελες πάρα πολύ, έχουν περάσει! Σκέψου αν πραγματικά έχεις ανάγκη μια ακόμη τσάντα πριν την πας στο ταμείο. Κάνε μια λίστα με τα κομμάτια που λείπουν από τη γκαρνταρόμπα σου και θεωρείς απαραίτητα για το στυλ σου και προσπάθησε να μην ξεφύγεις από τη λίστα σου!

3. Κάνε μια αγορά-επένδυση: τη νέα χρονιά αντάμειψε τον εαυτό σου για τις προσεκτικές αγορές που έχεις κάνει με ένα κομμάτι-επένδυση! Το κομμάτι αυτό μπορεί να είναι οτιδήποτε έχεις πραγματικά ανάγκη όπως π.χ. η διαχρονική δερμάτινη μαύρη τσάντα που θα σε βάζει διαχρονικά στην καρδιά της μόδας όποτε την κρατάς! Η μαύρη τσάντα θα γίνει δεύτερο χέρι σου για πολύ καιρό ενώ δε θα είναι ποτέ out και εσύ δε θα έχεις παρά να εμπλουτίζεις το λουκ σου με seasonal πινελιές για να είσαι πάντα in fashion!

4. Επένδυσε στο μικρό μαύρο φόρεμα: πάντα ιδανικό και διαχρονικά κομψό, το μικρό μαύρο φόρεμα έχει την εξαιρετική ικανότητα να σε μετατρέπει σε χρόνο dt από κορίτσι τη διπλανής πόρτας στην απόλυτη femme fatale! Το να βρεις το κατάλληλο LBD (little black dress), αξίζει σίγουρα να είναι μια από τις αποφάσεις που θα πάρεις το νέο έτος! Επίλεξε αυτό που μπορεί να φορεθεί στις περισσότερες περιστάσεις- από το πάρτι του γραφείου μέχρι τη βραδιά που θα γνωρίσεις τους γονείς τους- και θα είναι άνετο, κομψό,stylish αλλά πάνω από όλα θα το λατρέψεις ακαριαία μόλις το δεις!

5. Βρες το κομμάτι που σε χαρακτηρίζει: κάθε stylish γυναίκα έχει ένα κομμάτι που τη χαρακτηρίζει! Μπορεί να είναι το αγαπημένο σου φουλάρι ή το βραχιόλι που δε μπορείς να αποχωριστείς! Το αγαπημένο σου κομμάτι εκτός του ότι σε κάνει να λάμπεις από ευτυχία όταν το φοράς είναι ενδεικτικό του στυλ και της προσωπικότητας σου και μετατρέπει κάθε σου εμφάνιση σε fashion statement!

Πάρε τις σωστές στυλιστικές αποφάσεις και μην ανησυχείς φέτος θα είναι η πιο τρέντι χρονιά σου!

Από την Ελένη Αναστασάκη