Τονισμένοι ώμοι: το τρεντ που θα λατρέψεις!

05.01.2010
Σακάκια, μπλούζες και φορέματα με έντονους ώμους θα σε κερδίσουν αυτή τη σεζόν γι’ αυτό καλύτερα να είσαι προετοιμασμένη! Η έμφαση στο πάνω μέρος του σώματος με τους τονισμένους ώμους και τα έντονα μανίκια επανέρχονται δυναμικά στο προσκήνιο αυτή τη σεζόν μιας και η μόδα ?κύκλους κάνει! Διάβασε παρακάτω πώς θα λατρέψεις τη βάτα και τα φουσκωτά μανίκια και θα πιείς νερό στο όνομα της Τζόαν Κόλινς!

Σακάκια, μπλούζες και φορέματα με έντονους ώμους θα σε κερδίσουν αυτή τη σεζόν γι’ αυτό καλύτερα να είσαι προετοιμασμένη! Η έμφαση στο πάνω μέρος του σώματος με τους τονισμένους ώμους και τα έντονα μανίκια επανέρχονται δυναμικά στο προσκήνιο αυτή τη σεζόν μιας και η μόδα...κύκλους κάνει! Διάβασε παρακάτω πώς θα λατρέψεις τη βάτα και τα φουσκωτά μανίκια και θα πιείς νερό στο όνομα της Τζόαν Κόλινς!

Φουσκωτά μανίκια

Πες ναι στην αντίθεση: επιλέγοντας να τονίσεις τους ώμους σου, τονίζεις το επάνω μέρος του σώματος σου άρα φρόντισε το κάτω μέρος να μην είναι υπερβολικό! Βρες την ισορροπία στο λουκ σου έτσι ώστε να μην είναι κραυγαλέο με τους παρακάτω τρόπους:

  • Συνδύασε τέλεια τη μπλούζα με τα έντονα μανίκια με pencil skirt ή σορτς δημιουργώντας την εντύπωση ενός ενιαίου συνόλου.
  • Ξέχασε τα φαρδιά τζιν ή τα buggy παντελόνια

Ένταση στους ώμους

Οι βάτες που μεσουρανούσαν τη δεκαετία του ’80 γίνονται φέτος must και ακόμη και αν δε τις συμπαθείς θα τις λατρέψεις!Το τρέντ επιβάλλει τονισμένους ώμους, πράγμα που συγκεντρώνει την προσοχή στο πάνω μέρος του κορμιού σου στο μπούστο, τους ώμους και τον υπέροχο λαιμό σου!

Πες ναι σε όλα: μπλούζες, φορέματα, τζάκετ! Το είδαμε σε όλες τις κολεξιόν και δε μπορούμε να ξεκολλήσουμε! Φέτος, θες δε θες θα δώσεις έμφαση στους ώμους σου επιλέγοντας όποιο κομμάτι θέλεις!

Φόρεμα: επίλεξε μίνι φόρεμα με "δύναμη" στους ώμους και θα είναι σα να βγήκες από ντεφιλέ μόδας! Κλέψε την παράσταση με φόρεμα με ντεκολτέ σε μαύρο χρώμα και ψηλές μπότες πάνω από το γόνατο και θα βαρεθείς να ακούς κοπλιμέντα!

Τζάκετ: αν αναρωτιέσαι τι τζάκετ σου ταιριάζει αυτή τη σεζόν, τότε η απάντηση είναι σίγουρα ένα με τονισμένους ώμους! Σε οποιοδήποτε χρώμα σου αρέσει, φέτος δε θα το βγάλεις από επάνω σου αφού θα το φορέσει με ευκολία από τον καφέ και το γραφείο μέχρι το βράδυ στην έξοδο. Είτε επιλέξεις μακρύ είτε κοντό, ετοιμάσου να κάνεις fashion statement σε κάθε σου βήμα!

Μπλούζα: one shoulder ή απλή, επίλεξε να τονίσεις τους υπέροχους ώμους σου και είσαι στην καρδιά της μόδας. Είτε επιλέξεις την one piece εκδοχή της με τη μορφή μακριάς μπλούζας είτε την πιο κοντή εκδοχή της, the sky is the limit και εδώ αφού θα βρεις τεράστια ποικιλία για να διαλέξεις αυτή που σου ταιριάζει!

Και μην ξεχνάς: η υπερβολή στους ώμους σε μετατρέπει από το κορίτσι της διπλανής πόρτας σε μοντέλο πασαρέλας τουλάχιστον αυτή τη σεζόν!

Από την Ελένη Αναστασάκη