Συνδύασε αξεσουάρ ανάλογα με την περίσταση

14.05.2009
Γνωρίζεις ήδη ότι δεν είναι μόνο το ρούχο που σου δίνει στυλ και ιδιαίτερο λουκ. Συνήθως, τα λοιπά αξεσουάρ είναι αυτά που ολοκληρώνουν μία υπέροχη εμφάνιση και τραβάνε τα βλέμματα. Μπορείς

Γνωρίζεις ήδη ότι δεν είναι μόνο το ρούχο που σου δίνει στυλ και ιδιαίτερο λουκ. Συνήθως, τα λοιπά αξεσουάρ είναι αυτά που ολοκληρώνουν μία υπέροχη εμφάνιση και τραβάνε τα βλέμματα. Μπορείς κι εσύ να κερδίσεις τις εντυπώσεις αρκεί να γνωρίζεις πώς συνδυάζουμε ρούχα και αξεσουάρ ανάλογα με την περίσταση, αλλά κυρίως ανάλογα με τη διάθεση.

Τί θα χρειαστείς:

  • Ρούχα
  • Τσάντες
  • Κοσμήματα
  • Αξεσουάρ μαλλιών
  • Βερνίκι νυχιών
  • Γυαλιά ηλίου

Βήμα πρώτο: στοπ στις περιττές αγορές. Πώς γίνεται κάθε φορά που βγαίνεις έξω να αδειάζεις (κυριολεκτικά) το πορτοφόλι σου επειδή είδες μία απίστευτη τσάντα που θα δένει γάντι με τα καινούρια σου (επίσης πανάκριβα) παπούτσια; Επειδή η μόδα, ως γνωστόν, κάνει κύκλους αλλά καμιά φορά μένει και σταθερή, μπορείς άνετα να χρησιμοποιείς περσινά κομμάτια που αποτελούν και φετινό τρεντ. Ξέθαψε από την ντουλάπα σου ό,τι περσινό, ή και ακόμα πιο παλιό, αξεσουάρ έχεις και θα δεις ότι δεν χρειάζεται να ψωνίζεις άσκοπα.

Βήμα δεύτερο: τί να πρωτοβάλω; Πάντως όχι όλα μαζί. Καμιά φορά, εμείς οι γυναίκες παρασυρόμαστε λόγω ενθουσιασμού με αποτέλεσμα να βάζουμε την Άρτα και τα Γιάννενα πάνω μας και να φέρνουμε το καρναβάλι στην πόλη. Είναι πολύ σημαντικό να λαμβάνεις υπόψη σου το πού θα πας ώστε να χωρίσεις τις τσάντες, τα κοσμήματα κλπ ανάλογα με την περίσταση.

Βήμα τρίτο: βόλτα για ψώνια και καφέ: έχει ήλιο κι εσύ σκοπεύεις να ρίξεις περπάτημα με τους φίλους σου. Ένα άνετο φόρεμα με σαγιονάρες (άσε σπίτι τα ψηλοτάκουνα αν δεν θες να πάθεις κράμπα) χρειάζεται μία μεγάλη τσάντα σε happy χρώμα για να χωράει και όλα σου τα πράγματα. Ένα ζευγάρι γυαλιών με καλό φακό θα σε προστατεύσει από τον ήλιο ενώ μία κορδέλα ή μπαντάνα θα κρατήσει τα μαλλιά μακριά από το πρόσωπο που σου χαρίζουν μόνο έξτρα ιδρώτα!

Βήμα τέταρτο: βραδινή έξοδος: αυτό μπορεί να σημαίνει βόλτα στη θάλασσα, κλάμπινγκ, φαγητό με παρέα κλπ. Ξέχνα τις μεγάλες τσάντες και προτίμησε ένα φάκελο που χωράει τα απολύτως απαραίτητα. Ό, τι και αν φορέσεις, ενδείκνυται ένα εντυπωσιακό κόσμημα, αλλά μόνο ένα. Για παράδειγμα, βάλε ένα εντυπωσιακό κολιέ ή πολλά βραχιόλια μαζί. Να θυμάσαι ότι το βερνίκι νυχιών σε εκτυφλωτικό χρώμα, θεωρείται αξεσουάρ από μόνο του. Επίσης, ένα εντυπωσιακό μαλλί με στέκα σε φλούο χρώματα ή μεγάλα τσιμπιδάκια στολίζουν την κόμη σου και σου δίνουν καλοκαιρινό αέρα!

Βήμα πέμπτο: ώρα για δουλειά. Στον επαγγελματικό σου χώρο, θέλεις να νιώθεις άνετα αλλά χωρίς να προκαλείς. Συνεπώς, ντύσου απλά ‘σπάζοντας’ τη μονοτονία με ένα κολιέ σε τιρκουάζ ή γαλάζιο και μία ζώνη πάνω από φόρεμα ή φαρδιά μπλούζα για έξτρα στυλ.

Βήμα έκτο: έχω απόψε ραντεβού! Σκοπεύεις να βγεις πρώτο ραντεβού αλλά φοβάσαι μην είσαι πολύ απλή ή παραφορτωμένη. Είναι προτιμότερο να είσαι απλή γιατί τουλάχιστον θα δείχνεις πιο φυσική. Οι επιλογές ποικίλλουν ανάλογα με το τί θα φορέσεις. Αν το outfit είναι πολύ απλό, επίλεξε μία εντυπωσιακή κορδέλα για κοριτσίστικο λουκ ή κάνε ένα χαλαρό κότσο με μερικά τσιμπιδάκια με στρας. Τα τεράστια καφέ βραχιόλια από ξύλο είναι so hot right now, όπως και τα αντίστοιχα δαχτυλίδια. Λάνσαρε το έθνικ στυλ και have fun!

από την Κλέλια Φατούρου