Τα μυστικά του στυλ της Κέιτ Μος!

19.01.2009
Η συλλογή που όλες περιμέναμε είναι γεγονός! Η Κέιτ Μος λανσάρει νέα γκλάμορους κομμάτια για βραδινές εξόδους. Τα φορέματα για πάρτι και τα γκλαμ ροκ παντελόνια με μπροκάρ συνδυάζονται με αέρινα θηλυκά μπλουζάκια και βιντάζ αξεσουάρ. Η Κέιτ και το rock’n’roll στυλ της προτείνουν σκισμένα τζιν, δερμάτινα παντελόνια, κορσέδες

Όταν η Κέιτ Μος αποφασίσει να ντυθεί, απλά ακολουθεί τη διάθεσή της. Αντί να ξεσηκώνει αυτά που βλέπουμε στις πασαρέλες, ή να υιοθετεί οποιαδήποτε εφήμερη τάση, δημιουργεί το δικό της στυλ απλά και μόνο με τις αγορές που κάνει στα ταξίδια της ανά τον κόσμο, ανακαλύπτοντας παλιά, βιντάζ κομμάτια.

Το πρωτότυπο, τολμηρό στυλ της που όλες ξέρουμε και αγάπαμε, ισορροπεί μεταξύ θηλυκότητας και ροκ σταρ! Ό,τι βάλει γίνεται αυτομάτως the next best thing, όπως έγινε με το αγαπημένο της μπουφάν του "μηχανόβιου".

Η ίδια λέει για τις επιλογές της: ‘Έχοντας ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο, δημιούργησα τη μεγαλύτερη συλλογή από βίντατζ και μεταχειρισμένα κομμάτια, καθένα από τα οποία κρύβει και μια ιστορία. Το βίντατζ αντιπροσωπεύει απόλυτα το δικό μου ντύσιμο αλλά και τη συλλογή που υπογράφω'.

Δυστυχώς, η συλλογή με την υπογραφή της Κέιτ Μος διατίθεται αποκλειστικά στο Top Shop, στο Λονδίνο, αλλά αυτό δεν μας απαγορεύει να εμπνευστούμε από τα στυλιστικά μυστικά της που δημοσιεύονται στο site του καταστήματος:

Συμβουλές από την Κέιτ

  • Ποτέ μην αφήνεις να φαίνεται ότι έχεις προσπαθήσει πολύ -ή ακόμα καλύτερα, ποτέ μην προσπαθείς πολύ! Τα εκ πρώτης όψεως, αταίριαστα ρούχα δίνουν μια προσωπική πινελιά στο στυλ σου.
  • Να είσαι γενναία και να δοκιμάζεις νέα χτενίσματα! Η αλλαγή στα μαλλιά μπορεί να σε κάνει να δείχνεις εντελώς διαφορετική, έστω και για ένα βράδυ, ενώ παράλληλα σου προσφέρει μια εντελώς διαφορετική οπτική ως προς τα ρούχα που ήδη έχεις.
  • Συνδύασε το παλιό με το καινούριο-οι επιλογές είναι ατελείωτες αρκεί να σου ταιριάζουν οπτικά. Πρόσφατα, σ' ένα γάμο μιας φίλης, φόρεσα ένα υπέροχο φόρεμα Σανέλ με μία παλιά και πολύτιμη βελούδινη μπλε κάπα και τεράστιους έθνικ κρίκους που έδωσαν στο φόρεμα μία ανατρεπτική εικόνα.
  • Μην παίρνεις για δεδομένο ένα μεταχειρισμένο ή βίντατζ κομμάτι. Μπορείς να το μεταποιήσεις με πολλούς τρόπους. Προσωπικά, πολλές φορές κονταίνω το στρίφωμα από τις πολύ μακριές τουαλέτες και χαμηλώνω το ντεκολτέ. Μια επιδέξια μοδίστρα είναι ιδανική γι' αυτή τη δουλειά, αλλά αν δεν έχεις, μπορείς να το κάνεις και μόνη σου!
  • Όταν σκοπεύεις να βγεις για βράδυ, σκέψου την άφιξή σου: ο "τυχαίος" συνδυασμός ενός πολυφορεμένου δερμάτινου μπουφάν με ένα πολυτελές μακρύ φόρεμα, δείχνει υπέροχος και ανεπιτήδευτος, όπως και ένα σακάκι από ακριβή δαντέλα που θα φορέσεις με το παλιό σου τζιν.