Σέξι τη μέρα του Αγ.Βαλεντίνου!

22.01.2009
Η μεγάλη μέρα πλησιάζει κι εσύ θες να περάσεις μια ξεχωριστή βραδιά με τον καλό σου! Μία ευκαιρία για ανανέωση και για να ασχοληθείς με την εμφάνισή σου! Όχι ότι δεν το κάνεις και τον

Η μεγάλη μέρα πλησιάζει κι εσύ θες να περάσεις μια ξεχωριστή βραδιά με τον καλό σου! Μία ευκαιρία για ανανέωση και για να ασχοληθείς με την εμφάνισή σου! Όχι ότι δεν το κάνεις και τον υπόλοιπο χρόνο, αλλά αυτήν τη μέρα, έχεις ένα λόγο παραπάνω... να δείχνεις κούκλα! Πάρε μερικές ιδέες για το πώς θα κάνεις σέξι, ανανεωμένη εμφάνιση για χάρη του αγαπημένου σου!

Ρούχα: σημασία έχει να μείνεις πιστή σε αυτό που είσαι και όχι να γίνεις κάποια άλλη! Εξάλλου, γι αυτό σε ερωτεύτηκε! Αν δεν είσαι ο τύπος του φορέματος, καλύτερα να προτιμήσεις ένα στυλ κοστούμι αλλά στη θηλυκή εκδοχή του. Αλλά και το στενό τζιν, συνδυασμένο με σέξι αξεσουάρ και παπούτσια, μπορεί να είναι εξίσου αποτελεσματικό! Όσες από εσάς λατρεύετε τα φορέματα, οι επιλογές είναι πάμπολλες! Ξέχνα το κλασικό μαύρο φόρεμα και παίξε με τα χρώματα, όπως το ροζ, το πράσινο και το μπλε ηλεκτρίκ! Καλό θα είναι να βάλεις ένα ρούχο που να σε κάνει να νιώθεις άνετα και να έχεις ελευθερία κινήσεων.

Παπούτσια: τι πιο σέξι και classy από τις ψηλές μαύρες γόβες; Ότι και αν φορέσεις, μπορείς να το συνδυάσεις με γόβες είτε στο κλασικό μαύρο, είτε σε πιο παιχνιδιάρικο, όπως είναι το κόκκινο, το οποίο εξάλλου λατρεύουν οι άντρες!

Εσώρουχα: το σημαντικότερο ίσως κομμάτι της βραδιάς. Όπως είπαμε και πριν, καλό είναι να σε αντιπροσωπεύουν και αυτά αλλά μην βάλεις τα εσώρουχα της γιαγιάς με το μεγάλο λάστιχο ή το ξεχειλωμένο και πολυφορεμένο σουτιέν σου! Η έννοια ‘σέξι’ είναι διαφορετική για καθεμία από εμάς, γι αυτό βάλε αυτά που σε αντιπροσωπεύουν απόλυτα αλλά και που γνωρίζεις ήδη ότι αρέσουν στον καλό σου. Ενημερωτικά πάντως, οι δημοσκοπήσεις λένε ότι οι άντρες τρέφουν ιδιαίτερη συμπάθεια στα κόκκινα ή μαύρα εσώρουχα!

Περιποίηση σώματος: βρες λίγο χρόνο πριν τη γιορτινή βραδιά για ένα απολαυστικό αφρόλουτρο ώστε να χαλαρώσεις και να διώξεις την αρνητική ενέργεια ή την κούραση των προηγούμενων ημερών. Εάν έχεις ταλαιπωρημένα άκρα ποδιών, τρίψε τα με μία ελαφρόπετρα για να μαλακώσουν, βάλε λίγη κρέμα σώματος και φρόντισε να απαλλαγείς από κάθε περιττή τρίχα. Όταν τελειώσεις, πέρασε όλο το σώμα σου με ενυδατική κρέμα, αλλά φρόντισε να έχει διακριτικό άρωμα. Μην του προκαλέσεις και καμία αλλεργία!

Μαλλιά: αφού κάνεις μία ωραιότατη μάσκα μαλλιών για να δυναμώσουν, στέγνωσέ τα και κάνε το χτένισμα που ξέρεις ότι σου πηγαίνει περισσότερα. Όσες από εσάς έχετε μακριά μαλλιά, περάστε χοντρά ρόλει για ανάλαφρη μπούκλα ενώ όσες έχετε καρέ, ισιώστε το για πιο σέξι λουκ.

Μακιγιάζ: παν μέτρον άριστον! Στις 14 Φεβρουαρίου γιορτάζουμε τον έρωτα, όχι τις Απόκριες! Οι δύο προτάσεις που έχουμε για εσάς είναι 1)smokey-eyes και διακριτικό χρώμα στα χείλια, ή 2)κατακόκκινα φλογερά χείλη με γήινα χρώματα στα μάτια. Για τα πολύ νέα κορίτσια, προτείνουμε απαλές αποχρώσεις του ροζ σε όλο το μακιγιάζ χωρίς υπερβολές στο μεικαπ!