Τα στυλιστικά λάθη του πάρτι

23.12.2008
Ε ναι λοιπόν, ήρθε η ώρα να βάλεις τα πιο γκλάμορους ρούχα που έχεις στην ντουλάπα σου και να γίνεις η βασίλισσα των πάρτι! Υπάρχει όμως

Ε ναι λοιπόν, ήρθε η ώρα να βάλεις τα πιο γκλάμορους ρούχα που έχεις στην ντουλάπα σου και να γίνεις η βασίλισσα των πάρτι! Υπάρχει όμως μεγάλη πιθανότητα να το παρακάνεις από τη χαρά και τον ενθουσιασμό σου και το αποτέλεσμα να δείχνει μάλλον... αποκριάτικο! Ρίξε μια ματιά στα παρακάτω συνηθέστερα στιλιστικά ατοπήματα και μείνε μακριά από αυτά για να είσαι και κούκλα και σωστή!

Λάθος ΝΟ1: Υπερβολή στο γκλίτερ και στα μεταλλιζέ. Τα πάρτι δεν είναι δικαιολογία για να βάλουμε πάνω μας ό,τι προμήθεια έχουμε σε στρας! Παν μέτρον άριστον! Δεν μπορείς να βάλεις μεταλλιζέ φόρεμα με μεγάλα κοσμήματα στο ίδιο μοτίβο και μακιγιάζ... διαστημικό! Διάλεξε ένα από τα τρία για να αποφύγεις την υπερβολή. Εάν προτιμήσεις το κλασικό μαύρο φόρεμα ή έστω κάτι παρόμοιο, σέταρέ το με τεράστιους ασημένιους κρίκους ή εντυπωσιακό κολιέ και smokey-eyes. Εάν ανήκεις στα κορίτσια που θέλουν να εντυπωσιάσουν με φόρεμα από παγιέτες, στρας κλπ, καλύτερα να μην βάλεις κοσμήματα γιατί θα τραβήξεις τα βλέμματα όπως και να’χει!

Λάθος ΝΟ2: Τα βγάζω όλα στη φόρα! Μην ξεχνάς ότι σέξι δεν σημαίνει και το ημίγυμνο! Ειδικά, αν σκοπεύεις να πας σε πάρτι της δουλειάς ή οικογενειακό, δεν είναι ιδιαίτερα καλαίσθητο να βάλεις μίνι φούστα ή ένα εκρηκτικό μπούστο. Θα αφήσεις πολύ καλύτερες εντυπώσεις αν είσαι κομψή και ταυτόχρονα θηλυκή. Μία ασφαλής λύση είναι τα balloon φορέματα που φτάνουν συνήθως μέχρι το γόνατο. Με ένα ζευγάρι γόβες και έναν χαλαρό κότσο, είσαι έτοιμη.

Λάθος ΝΟ3: Άβολο ντύσιμο. Το ξέρουμε ότι ονειρεύεσαι τη στιγμή που θα κάνεις είσοδο με τις γόβες στιλέτο και το εντυπωσιακό φόρεμα, αλλά μήπως πρέπει να λάβεις υπόψη σου ότι μπορεί να μην αντέξεις μέχρι το τέλος της βραδιάς; Ειδικά αν σκοπεύεις να χορέψεις και να την βγάλεις όρθια, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να χρειαστείς ποδόλουτρα και θεραπεία για κάλους! Καλύτερα να βάλεις παπούτσια που έχεις ήδη βάλει 2-3 φορές τουλάχιστον και ξέρεις ότι δεν θα σε ‘χτυπήσουν’.

Λάθος ΝΟ4: Υπερβολή. Είναι και το πιο συνηθισμένο λάθος που όλες οι γυναίκες κάνουμε, ιδιαίτερα τις γιορτινές μέρες. Η υπερβολή μπορεί να υφίσταται στο συνδυασμό χρωμάτων, στα αξεσουάρ, στο μακιγιάζ, στα κοσμήματα ή και σε όλα μαζί! Όπως είπαμε και πριν, όλα με μέτρο! Το μακιγιάζ ποικίλλει ανάλογα με τα χρώματα κάθε γυναίκας, αλλά μην βάλεις όλες τις αποχρώσεις που διαθέτει το νεσεσέρ σου! Το ίδιο ισχύει και για τα κοσμήματα. Προτίμησε ένα ή δύο που δεν θα κάνουν μπαμ και απλά θα συμπληρώνουν το στιλ σου. Καλά Χριστούγεννα με στιλ και κομψότητα!