Πώς να διαλέξεις την τέλεια τσάντα.

11.11.2008
Πόσο δύσκολο είναι να βρεις την τέλεια τσάντα; Μήπως ψάχνεις συνέχεια το απόλυτο που θα είναι σαν να έχει φτιαχτεί μόνο για σένα; Ε, λοιπόν, εμείς έχουμε την απάντηση πριν από σένα για σένα!

ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΤΣΑΝΤΑ

Πόσο δύσκολο είναι να βρεις την τέλεια τσάντα; Μήπως ψάχνεις συνέχεια το αξεσουάρ που θα είναι σαν να έχει φτιαχτεί μόνο για σένα; Ε λοιπόν, εμείς έχουμε την απάντηση πριν από σένα για σένα!

ΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ

  1. Ένα χρώμα κατά νου
  2. Μια λίστα με ό,τι συνηθίζεις να κουβαλάς μαζί σου
  3. Ανοιχτό μυαλό

Βήμα πρώτο - ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ: σκέψου αν συνήθως κουβαλάς πολλά ή λίγα πράγματα. Τι χρώματα φοράς τρεις με τέσσερις φορές τη βδομάδα; Ποιο χρώμα τσάντας θα αναδείκνυε περισσότερο την γκαρνταρόμπα σου;

Βήμα δεύτερο - ΧΡΩΜΑ: σε περίπτωση που έχεις βγάλει όνομα για τα τρελά χρώματα και σχέδια που φοράς, πρέπει αμέσως να σκεφτείς ένα ουδέτερο χρώμα τσάντας για να μην αποσπάει την προσοχή από το σύνολο. Τώρα, αν είσαι κορίτσι που προτιμά διαχρονικά, καφέ ή μαύρα σύνολα, ή γενικά η γκαρνταρόμπα σου αποτελείται από κλασικά κομμάτια, τότε μάλλον ήρθε η ώρα να σκεφτείς τις τσάντες με έντονα χρώματα. Κόκκινη, κίτρινη ή μπλε θα φωτίσουν το ντύσιμό σου.

Βήμα τρίτο - ΜΕΓΕΘΟΣ: αν είσαι ψηλή, ασχέτως μεγέθους, δοκίμασε οποιαδήποτε τσάντα και αγόρασε αυτή που σου ταιριάζει περισσότερο. Δώσε προσοχή σε πιο μήκος φτάνει όταν κρέμεται στον ώμο ή πόσα χερούλια έχει. Μην βιαστείς να διαλέξεις. Αν είσαι μικροκαμωμένη, πρέπει να είσαι πιο προσεκτική. Η τσάντα σου πρέπει να είναι σχετικά μικρή για να μην δείχνεις μικρότερη από αυτή!

Βήμα τέταρτο - ΠΟΙΚΙΛΙΑ: Σκέψου ότι δεν είναι κακή ιδέα να έχεις πολλές διαφορετικές τσάντες, για ταξίδια, για τη δουλειά ή για εξόδους. Μην κολλήσεις με μία πανάκριβη τσάντα. Καλύτερα, προτίμησε 2 ωραίες τσάντες για να τις εναλλάσσεις. Με αυτόν τον τρόπο θα αναδείξεις όλα σου τα ρούχα!

ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΦΕΤΕΙΝΗ ΜΟΔΑ; Θα ξέρεις ήδη ότι το απόλυτο τρεντ της φετινής χρονιάς είναι οι τεράστιες τσάντες όλων των χρωμάτων και σχεδίων. Είναι γεγονός ότι είναι έξτρα βολικές, ειδικά αν σκοπεύεις να λείπεις από το σπίτι όλη μέρα, αφού χωράνε κι εσένα μέσα(φωτο 1). Ενδείκνυται για την καθημερινότητα ενώ για τις επίσημες εξόδους μπορείς να διαλέξεις τσάντα-φάκελο (φωτο 2) που είναι μικρή και κομψή.