6 έξυπνοι τρόποι να φορέσεις τη ζακέτα σου λίγο πριν τη βγάλεις τελείως για το καλοκαίρι

22.04.2023
6 έξυπνοι τρόποι να φορέσεις τη ζακέτα σου λίγο πριν τη βγάλεις τελείως για το καλοκαίρι
(Photo by Jeremy Moeller/Getty Images)
Ο καιρός έχει ζεστάνει, αλλά ακόμη δεν είναι για να βγάλουμε τα μπράτσα έξω. Τουλάχιστον όχι σε μόνιμη βάση. Τη "θέλει" ακόμη τη ζακετούλα κι αν έχεις βαρεθεί το "συμβατικό" της look ιδού μερικές ιδέες για να το "ζωηρέψεις".

Το Πάσχα περάσε και οδεύντας προς τον Μάιο με βήμα ταχύ φτάνει ο καιρός να βγάλεις και τα όποια καλοκαιρινά έχεις αφήσει ακόμη σε αποθήκες και πατάρια. Τα βαριά μάλλινα έχουν - λογικά - μαζευτεί και μένουν τα πιο light χειμωνιάτικα για τώρα που θερμοκρασίες "τσιμπάνε" ακόμη.

Αγαπημένο ρούχο της σεζόν αυτής (ή της κα΄θε σεζόν αν με ρωτάτε) η ζακέτα σε όποια μορφή της. Είτε μάλλινη, είτε βαμβακερή, είτε ως hoodie είτε μπολερό ή απλά μανίκια, η ζακέτα πάντα προσθέτει άψογα ένα "τσικ" στο layering τόσο ως προς το look όσο και ως προς το πρακτικό του ζητήματος (και του κρύου).

Αν όμως έχει την έχεις βαρεθεί και τη θεωρείς παραπάνω από συμβατική ως επιλογή, έρχεται η ισπανίδα influencer Cristina Cerqueiras να μας δώσει μερικές φρέσκιες ιδέες για να "ζωντανέψουμε" ακόμη και το πιο "παλιακό" ρούχο.

Λευκό πουκάμισο: 6 ιδέες για να φορέσεις το αγαπημένο all time classic ρούχο

Στο βίντεο που ακολουθεί οι έξι προτάσεις της. Σε αυτό τη βλέπουμε μέχρι και να φορά τη ζακέτα ανάποδα (το μπρος πίσω ή το πάνω κάτω, ανάλογα) και να κουμπώνει ανάποδα τα κουμπιά της με το αποτέλεσμα να εντυπωσιάζει.

Ιδού και διάλεξε ποιο στυλ θα δοκιμάσεις:

{https://www.instagram.com/p/CrQ0UQnAIbF/}

Τελευταία τροποποίηση στις 22.04.2023 - 10:00