5 ενδυματολογικά κόλπα για το ιδανικό ντύσιμο αν έχεις «γεμάτα» μπράτσα

17.04.2023
5 ενδυματολογικά κόλπα για το ιδανικό ντύσιμο αν έχεις «γεμάτα» μπράτσα
(Photo by Daniel Zuchnik/Getty Images)
Μπορεί να νιώθεις άβολα ή άνετα με το σώμα σου αλλά το να σκέφτεσαι θετικά είναι το παν. Ωστόσο, δεν είναι κακό να παραδεχτείς ότι υπάρχουν φορές που δεν αγαπάς και πολύ το σώμα σου. Μερικές φορές έχουμε περιοχές του σώματός μας που θα θέλαμε να μπορούσαμε να κρύψουμε λίγο περισσότερο, προκειμένου να τονίσουμε άλλες.

Aντί όμως να «κρύβεις» ό,τι δεν σου αρέσει, είναι καλύτερο να αναδείξεις το σημείο που σου αρέσει και να φορέσεις τα ρούχα που έχεις τώρα, χωρίς να περιμένεις πότε θα αλλάξεις ή πότε θα αδυνατίσεις. Για παράδειγμα αν θεωρείς ότι τα μπράτσα σου είναι πιο «γεμάτα» από όσο θα ήθελες, υπάρχουν 5 ενδυματολογικά κόλπα για να σε κάνουν να αισθανθείς πιο άνετα με το ντύσιμο σου.

LBD: Οι νέοι τρόποι να φορέσεις το μικρό μαύρο φόρεμα

Επίλεξε μανίκια 3/4

Καλό είναι να φοράς μανίκια 3/4, καθώς πηγαίνουν τόσο με casual όσο και με πιο επίσημες εμφανίσεις. Είναι επίσης ένα πολύ κολακευτικό στυλ μανικιών για «γεμάτα» μπράτσα. Είναι ιδανικά για styling, ακόμα περισσότερο όταν φοριούνται σε σκούρα, μονόχρωμα χρώματα. Μπορείς να τα συνδυάσεις με φαρδιά παντελόνια ή ογκώδεις φούστες.

{https://www.instagram.com/p/CrHrgjBrxIT/}

Φόρεσε ρούχα με μανίκια σε ημιδιάφανα ή δαντελένια υφάσματα

Αν θέλεις να φαίνεσαι πιο αδύνατη και να μη δείχνεις τα «γεμάτα» μπράτσα σου, φόρεσε μπλούζες με μανίκια από δαντέλα ή που είναι διάφανες. Η χαλαρή εφαρμογή αυτών συνήθως δεν καλύπτει ολόκληρο το χέρι σου και δημιουργεί μια οπτική ψευδαίσθηση που κάνει τα μπράτσα σου να φαίνονται πιο αδύνατα.

Επίσης, είναι απίστευτα άνετα και δροσερά και μπορείς να τα φορέσεις την άνοιξη ή το καλοκαίρι, ειδικά αν επιλέξεις ουδέτερα χρώματα όπως λευκό, μπεζ ή παστέλ. Συνδυάζονται με κάθε αξεσουάρ και θα σου δώσουν πραγματικά μια σικ εμφάνιση.

Λευκό πουκάμισο: 6 ιδέες για να φορέσεις το αγαπημένο all time classic ρούχο

Διάλεξε τα πουλόβερ σου προσεκτικά

Επίλεξε φαρδιά, λεπτά πουλόβερ με ριχτούς ώμους. Όχι μόνο φαίνονται πολύ θηλυκά, αλλά μπορούν επίσης να συνδυαστούν με τζιν για να κάνουν ένα casual combo. Από την άλλη, τα ανοιχτόχρωμα πουλόβερ ή τα πουλόβερ από πολύ χοντρό ύφασμα, μπορεί να μην σου ταιριάζουν.

{https://www.instagram.com/p/Cq2vThKApnw/}

Φόρα V λαιμόκοψη και απλά μανίκια

Αυτή είναι μια από τις καλύτερες επιλογές. Όχι μόνο μπορείς να φορέσεις τη μπλούζα με V-λαιμόκοψη για μια απλή περίσταση, αλλά είναι επίσης μια ευέλικτη εμφάνιση για μια βραδινή έξοδο. Ο σικάτος τρόπος που καθορίζει τη σιλουέτα από τους ώμους μέχρι τη μέση, βοηθά πραγματικά στον καθορισμό του σχήματος των χεριών.

Φόρα πάντα κάτι στράπλες σε συνδυασμό με κάτι άλλο

Το στράπλες είναι ένα στυλ για το οποίο μπορεί να είσαι λίγο επιφυλακτική, αλλά αν επιλέξεις να αφήσεις τα μαλλιά σου κάτω, φοράς ένα κολιέ, μία εσάρπα ή οποιοδήποτε αξεσουάρ πάνω από τους ώμους σου και πετυχαίνεις ένα εκλεπτυσμένο αποτέλεσμα στην εμφάνισή σου.

Μην αμελείς τα ασύμμετρα τοπ

Τα ασύμμετρα τοπ είναι μαγικά, σπάνε τη γραμμή γύρω από τα μπράτσα σου, με αποτέλεσμα να φαίνονται πιο λεπτά και πιο αδύνατα. Επιπλέον, το να αφήνεις έναν από τους ώμους σου ακάλυπτο, είναι μια πολύ πρωτότυπη και σέξι πινελιά.

Τελευταία τροποποίηση στις 17.04.2023 - 10:49