Η Kim Kardashian, η Nicole Kidman και η Dua Lipa περπάτησαν στο show του Balenciaga Couture

07.07.2022
Η Kim Kardashian, η Nicole Kidman και η Dua Lipa περπάτησαν στο show του Balenciaga Couture
Δες στιγμιότυπα από το εντυπωσιακό show στο Παρίσι

Την Τετάρτη 6 Ιουλίου στο Παρίσι, πραγματοποιήθηκε το show του οίκου Balenciaga — και οι διασημότητες δεν εμφανίστηκαν μόνο στην πρώτη σειρά, αλλά περπάτησαν και στην πασαρέλα. Καθώς θεατές όπως η Kris Jenner, η Alexa Demie και η Tracee Ellis Ross παρακολουθούσαν το show, stars όπως η Kim Kardashian, η Nicole Kidman, η Dua Lipa, η Bella Hadid και η Naomi Campbell περπάτησαν στο εντυπωσιακό ντεφιλέ, φορώντας την τελευταία couture συλλογή του οίκου.

Το show του Jacquemus "Le Papier" για το Φθινόπωρο/Χειμώνα του 2022 είναι μια ωδή στη σύχρονη γυναίκα

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου, Demna Gvasalia, επιλέγει διασημότητες για το όραμα του. Για το show της σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι του 2022, η Balenciaga δημιούργησε μια πασαρέλα με κόκκινο χαλί, όπου ανάμεσα σε μοντέλα και γνωστά πρόσωπα, διασημότητες όπως ο ράπερ Offset και η ηθοποιός Isabelle Huppert πόζαραν στις κάμερες των παπαράτσι και κατέληξαν στο lookbook του Balenciaga.

Για αυτή τη σεζόν, ο Demna παρουσίασε μια συλλογή γεμάτη με στενά κορμάκια, δραματικές τουαλέτες και αφθονία χειροτεχνίας. Η Kim Kardashian, που εδώ και καιρό είναι fan και συνεργάτιδα του brand, περπάτησε στην πασαρέλα με ένα μακρύ φόρεμα με μπότες πάνω από το γόνατο και τα ξανθά μαλλιά της ήταν δεμένα σε χαμηλό κότσο. Η Dua Lipa περπάτησε με ένα κίτρινο μίνι φόρεμα με έναν ώμο, ενώ η Kidman εμφανίστηκε στην πασαρέλα με ένα ασημί μεταλλικό φόρεμα και μακριά μαύρα γάντια.