Η Kim Kardashian αποτίει φόρο τιμής στο εμβληματικό look της Madonna

09.07.2022
Η Kim Kardashian αποτίει φόρο τιμής στο εμβληματικό look της Madonna
Ο Olivier Rousteing δημιούργησε την εμφάνιση της Kardashian, εμπνευσμένη από το εμβληματικό φόρεμα της Madonna το 1992

Η Kim Kardashian εντυπωσίασε στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι. Η ιδρύτρια της SKIMS ξεκίνησε την εβδομάδα της περπατώντας στην πρώτη πασαρέλα της στο show του Balenciaga, ενώ στη συνέχεια εμφανίστηκε στο show του Jean-Paul Gaultier με την 9χρονη κόρη της, North West, με την οποία φορούσαν ασορτί ριγέ ρούχα, δαχτυλίδια στη μύτη και γυαλιά ηλίου.

Το φόρεμα της Kardashian, ωστόσο, έχει ένα γυμνό μπούστο για να μοιάζει σαν να βλέπει κανείς το πραγματικό της δέρμα. Το φόρεμα είναι ένας φόρος τιμής στην ίδια τη βασίλισσα της ποπ, Madonna, η οποία φόρεσε ένα παρόμοιο φόρεμα τη δεκαετία του 1990.

Ξεχώρισαν οι δημιουργίες του οίκου Celia Kritharioti στην υπερπολυτελή βάφτιση της κόρης του ζεύγους Κούστα στη Βενετία

Το πάνω μέρος του φορέματος της Kardashian είχε ένα μαύρο περίγραμμα γύρω από τα γυμνά κομμάτια, μια τέλεια αναπαραγωγή του δερμάτινου λουριού της Madonna και αποτέλεσε φόρο τιμής στην προηγούμενη δουλειά του Gaultier. Ο οίκος μόδας επιβεβαίωσε τις ομοιότητες στο Instagram, με ένα βίντεο από τα παρασκήνια της δημιουργίας της εμφάνισης της Kardashian.

Ο Olivier Rousteing, ο οποίος διηύθυνε την τελευταία παρουσίαση υψηλής ραπτικής του οίκου μόδας και δημιούργησε το κομμάτι της Kardashian, άφησε στην πραγματικότητα έναν υπαινιγμό για τη συνεργασία στις 26 Ιουνίου στο Instagram. Ο δημιουργικός διευθυντής του Balmain μοιράστηκε μια φωτογραφία της Madonna και του Gaultier στο show amfAR, η οποία άρεσε στην Kardashian. Δεν ξέραμε ότι λίγες μέρες αργότερα, η σταρ των Kardashians θα έκανε με το δικό της παρόμοιο look.