Ξεχώρισαν οι δημιουργίες του οίκου Celia Kritharioti στην υπερπολυτελή βάφτιση της κόρης του ζεύγους Κούστα στη Βενετία | μοδα , fashion news | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΜΟΔΑ / FASHION NEWS
11:00
29/6

Ξεχώρισαν οι δημιουργίες του οίκου Celia Kritharioti στην υπερπολυτελή βάφτιση της κόρης του ζεύγους Κούστα στη Βενετία

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Οι δημιουργίες της Celia Kritharioti έκλεψαν τις εντυπώσεις σε ένα από τα πιο κοσμικά γεγονότα της τελευταίας περιόδου, την παραμυθένια βάφτιση της κόρης του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα και της γυναίκας του Δήμητρας Μέρμηγκα, που πραγματοποιήθηκε στην πόλη των Δόγηδων το περασμένο τριήμερο.

Πολλές ήταν οι λαμπερές εμφανίσεις των επωνύμων που επέλεξαν να φορέσουν δημιουργίες της Celia Kritharioti, όπως η Μαριέττα Χρουσαλά [στην πρώτη ανάρτηση κάτω], η Χριστίνα Μήτση, η Χρύσα Κανελλοπούλου, η Ρόζμαρι Χατζηιωάννου, η Έμιλυ Βαφιά [στη δεύτερη ανάρτηση κάτω] η Μαρίλη Γλύπτη. Αξιοθαύμαστα ήταν επίσης και τα βαφτιστικά της νεοφώτιστης Στεφανίας τα οποία επιμελήθηκε ο οίκος Celia Kritharioti. 

 

 

 

Εξίσου εντυπωσιακή ήταν και η ίδια η Celia Kithariori η οποία κατέπληξε τους καλεσμένους με το ευφάνταστο haute couture φορέμα που επέλεξε να φορέσει.  

Λαμπερές παρουσίες στη Βενετία: Από αριστέρά, Βερόνικα Παστρα, Ροζμαρι Χατζηιωάννου, Σιλια Κριθαριωτη, Δήμητρα Κούστα, Αλεξάνδρα Ανδρέαδη 


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ακολουθήσετε στο Celia Kritharioti ή να επισκεφτείτε στο www.celiakritharioti.com.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ