Το show του Jacquemus "Le Papier" για το Φθινόπωρο/Χειμώνα του 2022 είναι μια ωδή στη σύχρονη γυναίκα

03.07.2022
Το show του Jacquemus "Le Papier" για το Φθινόπωρο/Χειμώνα του 2022 είναι μια ωδή στη σύχρονη γυναίκα
Ο σχεδιαστής Simon Jacquemus δίνει έμφαση στην απλότητα στην τελευταία του συλλογή

Παρουσιασμένο στην απίστευτα κομψή "salin" του Camargue στη Νότια Γαλλία, το show του Jacquemus "Le Papier" για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022, γιορτάζει την συνάφεια των κατά τα άλλα αλλόκοτων απέραντων αλυκών Girauld της Γαλλίας, με εξαιρετική απλότητα και μίνιμαλ διακόσμηση.

Οι μεγαλύτερες τάσεις στα μαγιό που φορούν οι celebrities

Με έμφαση στη χειροτεχνική εξερεύνηση των φυσικών υλικών, η συλλογή παρουσίασε την ευρηματική φαντασία του Jacquemus σε ολοκληρωμένη αρμονία. Ο σχεδιαστής επέλεξε να ξεκινήσει έναν διάλογο με την τέχνη των αδελφών Giacometti, με αληθινά, εύκαμπτα γλυπτά των Diego και Albert Giacometti να χρησιμοποιούνται ως καλλιτεχνική αναφορά για τη συλλογή.

Σε αρμονία με το τοπίο, η συλλογή ήταν σε μεγάλο βαθμό βουτηγμένη σε αποχρώσεις του λευκού και του μπεζ με διακριτικές λεπτομέρειες σκουριάς, λαδί και καφέ. Εισάγοντας ξανά τον αρχέγονο μίνιμαλ, αλλά μοντέρνο σχεδιαστικό ρυθμό της μάρκας, τα γυναικεία ρούχα περιλάμβαναν κομμένα μπλουζάκια, δομημένη ραπτική και φορέματα. Τα φορέματα ήταν αναβαθμισμένα με λεπτές λεπτομέρειες, κομψά σχήματα, πλισέ όγκους και τούλι.