Οι τάσεις στα μαγιό που θα κυριαρχήσουν το καλοκαίρι του 2022

07.05.2022
Οι τάσεις στα μαγιό που θα κυριαρχήσουν το καλοκαίρι του 2022
Η αντίστροφη μέτρηση για το καλοκαίρι έχει ξεκινήσει

Οι μέρες μεγαλώνουν, η σεζόν των μαγιό πλησιάζει και φαίνεται σα να ερχόμαστε ολοένα και πιο κοντά στη θάλασσα. Ένα κλασικό ολόσωμο μαγιό ή ένα μπικίνι δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, αλλά το καλοκαίρι του 2022 φέρνει στο προσκήνιο νέες διασκεδαστικές τάσεις που μπορείς να δοκιμάσεις.

6 tips για να διορθώσεις άμεσα τις απροσδόκητες ατέλειες στο ντύσιμο σου

Δες παρακάτω τις κορυφαίες τάσεις στα μαγιό που κάνουν θραύση αυτή τη σεζόν:

Μαγιό με ζώνη

Ενώ ορισμένα brands έχουν υιοθετήσει μια πιο κυριολεκτική προσέγγιση στην ιδέα της ζώνης στα ολόσωμα μαγιό, κάποια άλλα έχουν αποκτήσει δημιουργική ελευθερία με την τάση.

Glitz και Glamour

Οτιδήποτε εγκρίνει η Rihanna θα γίνει σίγουρα πηγή έμπνευσης. Τα μαγιό που είναι εμπνευσμένα από τη νυχτερινή ζωή είναι μια εξαιρετική ιδέα για να δοκιμάσεις.

Όλα δεμένα

Ένα κορδόνι μπικίνι είναι πάντα μια καλή ιδέα. Η τάση δεν είναι μόνο όμορφη σε όλους τους σωματότυπους, αλλά τείνει να είναι ρυθμιζόμενη, καθιστώντας εύκολη την εύρεση του στυλ που σου ταιριάζει.

Ραβδώσεις

Αγαπάμε κάθε τάση που είναι και λειτουργική και μοδάτη και εκεί μπαίνουν στο παιχνίδι τα μαγιό με ραβδώσεις. Όπως κάθε καλή επένδυση, τεντώνονται και μεγαλώνουν για να συναντήσουν το σώμα όπου κι αν βρίσκεται.

Κοψίματα

Τα κοψίματα έχουν αποδείξει ότι είναι εδώ για να μείνουν και για καλό λόγο: Είναι ο καλύτερος τρόπος για να πάρεις μια κλασική σιλουέτα και να της δώσεις μια φρέσκια νέα εμφάνιση.

Κυκλικά στοιχεία

Αυτή η τάση είναι λίγο ρετρό αλλά παράλληλα σύγχρονη. Ένα στράπλες κομμάτι είναι μεγάλη τάση και η διακριτική λεπτομέρεια του δαχτυλιδιού το διατηρεί οπτικά ενδιαφέρον.