Η Gigi Hadid σχεδίασε τη δική της σειρά μαγιό

03.05.2022
Η Gigi Hadid σχεδίασε τη δική της σειρά μαγιό
Σε συνεργασία με την εταιρεία μαγιό Frankies Bikinis

Οι καλύτερες καλοκαιρινές αναμνήσεις συνήθως δε δημιουργούνται μόνες τους - είναι συλλογικές στιγμές με ανθρώπους που αγαπάς. Έτσι, όταν η ιδρύτρια και δημιουργική διευθύντρια του Frankies Bikinis, Francesca Aiello, αποφάσισε να διαλέξει ένα επώνυμο άτομο για συνεργασία, επέλεξε μια μακροχρόνια φίλη της, με την οποία έχει μοιραστεί μερικές από τις καλύτερες αναμνήσεις της μεγαλώνοντας στο Μαλιμπού, την Gigi Hadid.

Οι δυο τους εμπνεύστηκαν από στιγμές που πέρασαν στην παραλία, καθώς και προσωπικές λεπτομέρειες από την τρέχουσα ζωή της Hadid στη φάρμα της στην Πενσυλβάνια, στην πρώτη τους κοινή συλλογή για το brand Frankies Bikinis. Η σειρά περιλαμβάνει αισθηματικά prints και θηλυκά κοψίματα και είναι επεκτατική: 98 κομμάτια, συμπεριλαμβανομένων μαγιό και έτοιμα ρούχα, σε μεγέθη XS–XXL.

Γιατί οι Ρωσίδες influencers κόβουν με ψαλίδι σε κομμάτια τις τσάντες Chanel;

Από φλοράλ στάμπες μέχρι άνετα ασορτί σετ για το σπίτι, η συλλογή έχει σκοπό να κάνει τον κόσμο να νιώσει άνετα. «Σχεδιάσαμε αυτή τη συλλογή με τόση αγάπη και πιστεύω ότι πραγματικά λάμπει στις λεπτομέρειες μέσα στο υφάσματα, prints και στυλ που επιλέξαμε να χρησιμοποιήσουμε», είπε η Hadid.

«Η ευκαιρία να δουλέψω με τη Gigi σε αυτή τη συλλογή ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα», είπε η Aiello. «Μεγαλώσαμε περνώντας τις μέρες μας στην παραλία με μπικίνι, οπότε το να μπορούμε τώρα να σχεδιάσουμε μια συλλογή από μαγιό, είναι πραγματικά μια μεγάλη στιγμή για τις δυο μας».

Η συλλογή παίζει επίσης με τα βασικά καλοκαιρινά υφάσματα, όπως το pointelle και το terry ύφασμα, σε νέες, ασφαλείς για το κολύμπι φόρμες.