Met Gala 2022: Οι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν - Είτε ήταν εντός, είτε εκτός θέματος

03.05.2022
Met Gala 2022: Οι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν - Είτε ήταν εντός, είτε εκτός θέματος
«Gilded Glamour and White Tie» το θέμα του φετινού Met Gala και οι καλεσμένοι κλήθηκαν να ενσαρκώσουν το μεγαλείο της εποχής της μεγάλης οικονομικής άνθισης στο τέλος του 19ου αιώνα στις ΗΠΑ. Και στο σύνολο τους το έκαναν. Υπήρξαν, φυσικά, και οι "εκτός θέματος" εμφανίσεις, που, όμως, άφησαν το δικό τους στίγμα. Ιδού μια γεύση από το μοναδικό κόκκινο χαλί της εκδήλωσης που θα συζητιέται για πολύ καιρό ακόμη.

Στις "εκτός θέματος" (αλλά υπερ-επιτυχημένη από όλες τις απόψεις) εμφανίσεις κατατάσσεται αυτή της Kim Kardashian η οποία έγραψε ιστορία φορώντας την iconic τουαλέτα που φορούσε η Marilyn Monroe όταν τραγούδησε στο "Happy Birthday" στο πρόεδρο Κένεντι το 1962. Στο πλευρό της Kim, που έχει χάσει 7 κιλά και είναι πιο αδύνατη από ποτέ, ο αγαπημένος της, Pete Davidson, ντυμένος με Dior.

Η Cara Delevinge εμφανίστηκε σε μια φουλ Dior εμφάνιση που τους άφησε όλους άφωνους. Το γιατί στις φωτογραφίες πιο κάτω.

Απολύτως "εντός θέματος" η Billie Eilish αποθέωσε τον Οίκο Gucci με μια τουαλέτα φτιαγμένη ολοκλρωτκά από upcycled υλικά.

Gucci (ως συνήθως) και για τον μοναδικό Jarred Leto ο οποίος έκανε μια εντυπωσιακή twinning εμφάνιση με τον καλλιτεχνικό Διευθυντή του θρυλικού ιταλικού Οίκου, Alessandro Michele

Για τους συν-οικοδεσπότες Blake Lively και Ryan Reynolds δεν έχουμε λόγια. Vercase για εκείνη, Ralph Lauren για εκείνον σε μια εμφάνιση που άφησε εποχή καθώς η εντυπωσιακή τουαλέτα της ηθοποιού ήταν, στην πραγματικότητα, 2 σε 1! Αφού έγινε η πρώτη εμφάνιση σε χρώματα του χαλκού, οι άνθρωποι του Οίκου "επενέβησαν" και φανέρωσαν σε χρόνο dt μια τελείως διαφορετική εικόνα.

Όσο για τη στιγμή της μεταμόρφωσης; Ιδού:

Η Gigi Hadid, τελείως "εκτός θέματος" (και τελείως απίθανη!) με Versace...

Η Kendall Jenner με Prada και... χωρίς φρύδια! Εντυπωσιακή

Η Sarah Jessica Parker σε μια εμφάνιση δια χειρός Christopher John Rogers, που συζητήθηκε πολύ (και θετικά και αρνητικά). Εμάς μας άρεσε πολυ!

Ο Shawn Mendez με Tommy Hilfiger. Χειροκροτούμε

Τελευταία αφήσαμε τη θρυλική Anne Wintour. Η ισχυρή κυρία της Vogue -και της παγκόσμιας μόδας- εντυπωσίασε με εμφάνιση Chanel τόσο στο φυσικό, όσο και στο... τεχνητό, καθώς ένα ολόγραμμά της υπήρχε όλο το βράδυ σε περίοπτη θέση μέσα στο Μουσείο! Το είδαμε κι αυτό!