Η Leona Lewis εντυπωσιάζει με δημιουργία Celia Kritharioti

08.11.2021
Η Leona Lewis εντυπωσιάζει με δημιουργία Celia Kritharioti
Πιο λαμπερή από ποτέ η διεθνής pop star στην περιοδεία της

Η πανέμορφη Leona Lewis με την κρυστάλλινη φωνή, επέλεξε ένα show-stopping ρούχο της διεθνώς καταξιωμένης Ελληνίδας fashion designer Σίλιας Κριθαριώτη για τη Χριστουγεννιάτικη περιοδεία της στο Ηνωμένο Βασίλειο με αφορμή το νέο album της. Η λευκή haute couture δημιουργία ερχόταν σε καταπληκτική αντίθεση με τη σοκολατί επιδερμίδα της, ενώ τα χειροποίητα κρόσσια από κρύσταλλα προσέδιδαν κίνηση στο μαγικό performance της πάνω στη σκηνή. Ταυτόχρονα, την εμφάνισή της ολοκλήρωναν μοναδικά οι ψηλές custom-made μπότες με τα αντίστοιχα κεντημένα στο χέρι κρόσσια.

Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που η επιτυχημένη καλλιτέχνης φοράει δημιουργία Celia Kritharioti. Συγκεκριμένα, τις εντυπώσεις είχε κλέψει στον τελικό του πιο δημοφιλούς μουσικού show της Αγγλικής τηλεόρασης, το X-factor UK, με ένα υψηλής ραπτικής fringed φόρεμα σε μπλε απόχρωση από δαντέλα και κρύσταλλα Swarovski. Ανάμεσα στα χιλιάδες επί σκηνής φώτα, έλαμπε σαν το πιο φωτεινό αστέρι, σε μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή για την τραγουδίστρια αφού είχε αναδειχθεί νικήτρια του reality το 2006, κάνοντάς της παγκοσμίως αναγνωρίσιμη.

Είναι γεγονός ότι, ισχυρές προσωπικότητες της showbiz έχουν δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στις μοναδικές δημιουργίες του οίκου Celia Kritharioti με κορυφαία ονόματα όπως η Jennifer Lopez, η Νicole Kidman, η Katy Perry, η Kim Kardarsian, η Nicole Scherzinger και η Rita Ora, ενώ έχει φιλοξενηθεί σε editorials των σημαντικότερων fashion περιοδικών, βίβλους της μόδας, όπως η British Vogue, το Tatler, το Harper’s Bazaar, και το Vanity Fair.

Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθήσετε στο Celia Kritharioti ή να επισκεφτείτε στο www.celiakritharioti.com.