Angelina Jolie: Το εκκεντρικό αξεσουάρ στην τελευταία της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί

21.10.2021
Angelina Jolie: Το εκκεντρικό αξεσουάρ στην τελευταία της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί
Η ηθοποιός έκανε μια αρκετά ανατρεπτική επιλογή

Η Angelina Jolie παραβρέθηκε πρόσφατα στην πρεμιέρα της ταινίας Eternals, μαζί με τα πέντε παιδιά της, Maddox, Know, Vivienne, Shiloh και Zahara, με τα οποία ντύθηκε ασορτί με τα παιδιά της, φορώντας vintage σύνολα. Μάλιστα, η κόρη της, Zahara, φόρεσε το φόρεμα που η ηθοποιός φορούσε στα Όσκαρ του 2014.

Η στιλίστρια της Katie Holmes μοιράζεται τα στυλιστικά tips της

Η Jolie επέλεξε ένα στράπλες φόρεμα του οίκου Balmain σε καφέ απόχρωση. Ο σχεδιαστής Olivier Rousteing ανήρτησε μια φωτογραφία της στο Instagram και έγραψε: "Είμαι τόσο περήφανος που έντυσα μία από τις αγαπημένες μου ηθοποιούς και icon όλων των εποχών. Σε αγαπώ”.

Αυτό που όμως έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση, ήταν το ιδιαίτερο αξεσουάρ που φόρεσε. Η 46χρονη είχε ένα χρυσό lip cuff της σχεδιάστριας Nina Berenato - μια επιλογή που δίχασε το κοινό.

Η σχεδιάστρια στο Instagram της έγραψε πως είναι ενθουσιασμένη που η ηθοποιός επέλεξε το κόσμημά της. "Δημιουργήσαμε ένα από τα custom lip cuffs για την Angelina Jolie για να το φορέσει στην πρεμιέρα του Eternals και τα έχω χάσει που βλέπω το look της ολοκληρωμένο. Είναι απίστευτη”.