Η Hailey Bieber μας δείχνει ένα σύγχρονο τρόπο να επαναφέρουμε το στυλ του παλιού Hollyywood

25.10.2021
Η Hailey Bieber μας δείχνει ένα σύγχρονο τρόπο να επαναφέρουμε το στυλ του παλιού Hollyywood
Το μοντέλο παραβρέθηκε στο event "Women in Hollywood"

Η Hailey Bieber έφερε αέρα από παλιό Hollywood στην εκδήλωση Women in Hollywood του περιοδικού ELLE. Το μοντέλο φόρεσε ένα cutout φόρεμα Miu Miu με γιακά και σκουλαρίκια κρίκους.

Τόνια Σωτηροπούλου: Όλες οι λεπτομέρειες για το νυφικό της

Η Hailey φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του ELLE νωρίτερα φέτος και μίλησε για το πώς άλλαξε ο γάμος της με τον Justin Bieber ενώ βρίσκονταν σε καραντίνα κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού και περιέγραψε τον πρώτο χρόνο γάμου τους πριν από τον COVID ως "πολύ δύσκολο".

Αλλά, όπως είπε, η καραντίνα τους έφερε πιο κοντά: "Προσπαθώ να είμαι προσεκτική λέγοντας κάτι σαν, 'Το καλό με την πανδημία', γιατί ξέρω ότι υπήρξε τόση θλίψη και καταστροφή. Αλλά τα τελευταία έξι χρόνια της καριέρας μου, δεν έχω περάσει ποτέ τόσο χρόνο χωρίς να δουλέψω. Η καραντίνα έχει αφαιρέσει κάθε προσδοκία για δουλειά και δεν υπάρχει πίεση να πρέπει να βρίσκεσαι οπουδήποτε. Το ίδιο ισχύει και για τον Justin. Έχουμε πολύ χρόνο μόνοι μας. Είναι σαν αυτές τις μεγάλες, παρατεταμένες διακοπές όπου μπορούμε να κάνουμε παρέα μαζί όλη την ώρα. Μαθαίνω νέα πράγματα για αυτόν και για μένα και για τη σχέση μας συνεχώς. Έχουμε μικρούς καβγάδες και πράγματα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε μερικές φορές; Ναι, φυσικά, αλλά πραγματικά δεν μου φαίνεται δύσκολο, γιατί τον αγαπώ τόσο πολύ".