Τα κομμάτια που θα χρειαστείς για τη μετάβαση στο φθινοπωρινό στυλ

20.09.2021
Τα κομμάτια που θα χρειαστείς για τη μετάβαση στο φθινοπωρινό στυλ
Και πώς να τα συνδυάσεις

Έφτασε η εποχή που σιγά-σιγά αποχαιρετούμε τα μαγιό και τα παρεό και κοιτάζουμε μπροστά στις φθινοπωρινές τάσεις και όσα θα χρειαστούμε για τις ψυχρότερες μέρες που θα έρθουν. Τι θα χρειαστείς όμως για τη σωστή μετάβαση στις χαμηλότερες θερμοκρασίες;

Αυτό το μινιμαλιστικό παπούτσι είναι ιδανικό για το μεταβατικό καιρό

Δες παρακάτω ποια είναι τα κομμάτια που θα χρειαστείς για τη στυλιστική μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο:

Ψηλόμεσο παντελόνι

Κολακεύει όλους τους σωματότυπους και χαρίζει μια αίσθηση κομψότητας. Συνδύασε το με το αγαπημένο σου t-shirt, ένα πουκάμισο και sneakers για αβίαστο street style.

Ολόσωμη φόρμα

Είναι άνετη και δε χρειάζεται να σκεφτείς ποια δυο κομμάτια θα πρέπει να συνδυάσεις. Μπορείς να τη φορέσεις με κάθε είδος παπουτσιού, από loafers και sneakers μέχρι και με ψηλοτάκουνα.

Πουκάμισο

Το λευκό πουκάμισο μπορεί να φορεθεί όλες τις εποχές του χρόνου, με διαφορετικούς τρόπους. Φόρεσε το με τις ψηλόμεσες παντελόνες σου, ή με μια midi φούστα.

Midi φούστα

Η midi φούστα είναι κολακευτική και σου επιτρέπει να κάνεις πειραματισμούς. Συνδύασε την με το αγαπημένο σου πουκάμισο και ένα denim jacket.

Ζακέτα

Είτε τη φορέσεις κανονικά είτε τη ρίξει απλά στους ώμους σου, είναι ένα κομμάτι που μπορείς να έχεις μαζί σου αν κρυώσεις και που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να κάνεις layering.