Meghan Markle: Η δούκισσα επισκέφτηκε το δουκάτο της με δερμάτινη φούστα σε χρώμα-έκπληξη

03.10.2018
Meghan Markle: Η δούκισσα επισκέφτηκε το δουκάτο της με δερμάτινη φούστα σε χρώμα-έκπληξη
Οι Sussex για πρώτη φορά στο Sussex.

Επίσημη επίσκεψη στο δουκάτο τους πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί (3/10/2018) ο πρίγκιπας Harry και η σύζυγός του, Meghan Markle και, όπως ήταν φυσικό, το γεγονός εξελίχθηκε σε... γιορτή.

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex, όπως είναι οι επίσημοι τίτλοι του ζεύγους από τον Μάιο που παντρεύτηκαν, δεν είχαν επισκεφτεί την "εξ αγχιστείας πατρίδα" τους -ας μας επιτραπεί η έκφραση.

Ήταν καιρός να το κάνουν, λοιπόν.

Το ζευγάρι έφτασε στο Chichester με ελικόπτερο και με αυτό τον τρόπο, λέγεται ότι θα μετακινηθεί για τις πολλές και διάφορες υποχρεώσεις που έχει προγραμματισμένες για σήμερα στην ευρύτερη περιοχή του Sussex.

Διάβασε επίσης: Kate Middleton: Η πρώτη εμφάνιση μετά την άδεια μητρότητας φανέρωσε μια απίστευτη εμμονή της [photos]

Εκατοντάδες κόσμου είχαν συγκεντρωθεί στους κεντρικούς δρόμους της πόλης για να τους χαιρετήσουν και δεν... έχασαν. Φιλικοί, προσιτοί και πρόσχαροι, όπως πάντα, ο Harry και η Meghan μίλησαν με όσους περισσότερους από τους παραβρισκόμενους μπορούσαν, μέχρι να μπουν στο Δημαρχείο για τα πιο τυπικά.

Αυτό βέβαια που συζητήθηκε ιδιαιτέρως ήταν η εμφάνιση της 37χρονης δούκισσας, η οποία θύμισε στιγμές της περασμένης καριέρας της, όταν πρωταγωνιστούσε στη νομική τηλεοπτική σειρά Suits.

Ένα κομψότατο κρεμ παλτό Emporio Armani διάλεξε η, εκτός μεμονομένων περιστάσεων, κομψότατη Meghan που φόρεσε επάνω από μια στενή, κυπαρισσί δερμάτινη Hugo Boss φούστα που έφτανε μόλις κάτω από το γόνατο και ένα πουκάμισο στο ίδιο χρώμα.

Το ιδιαίτερα σικάτο look που ξέφευγε μεν από τα μαύρα που επέλεξε στις τελευταίες εμφανίσεις της, παραμένει όμως σκούρο, ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι nude γόβες στιλέτο και μία σατέν τσάντα με την υπογραφή της Gabriela Hearst.

Πολύ διακριτική ως προς τα κοσμήματά της, η Meghan στάθηκε δίπλα στον σύζυγό της, ο οποίος ήταν πολύ χαλαρός στην εμφάνισή του με ένα γκρι κοστούμι, λευκό πουκάμισο και χωρίς γραβάτα!

Συμπέρασμα; Αν δεν έχεις ήδη δερμάτινη φούστα -ας είναι και σε άλλο χρώμα- βάλ' τη στο πρόγραμμα... Είναι must!