Holiday chic: 4 μυστικά για υπέροχο στυλ ακόμα και στο κρύο!

08.12.2018
Holiday chic: 4 μυστικά για υπέροχο στυλ ακόμα και στο κρύο!
Γιατί ποιος είπε ότι τον χειμώνα δεν φροντίζουμε την εμφάνισή μας; Ειδικά τώρα στις γιορτές!

Μπορείς να διατηρήσεις το στυλ σου σε κάθε εποχή και θερμοκρασία αρκεί να έχεις πάντα στο μυαλό σου μερικά βασικά πραγματάκια!

1. Ναι στα χαμηλοτάκουνα και τις μπότες ή τα μποτάκια. Θέλεις και την άνεσή σου αλλά και την ασφάλεια ότι δεν θα πέσεις περπατώντας στον δρόμο. Ειδικά στα μεγάλα κρύα, θα λατρέψεις τις γούνινες αφράτες μπότες που είναι πολύ χαριτωμένες! Εάν πάλι δεν μπορείς χωρίς τα τακούνια σου μπορείς κάλλιστα να έχεις ένα ζευγάρι πάντα μαζί σου και να τα φορέσεις όταν φτάσεις στο γραφείο, ή στο σπίτι που είσαι καλεσμένη.

Διάβασε κι αυτό: Amal και George Clooney: Δες πρώτη φορά τα διδυμάκια τους [photo]

2. Ναι στα στενά τζιν! Aκόμα και αν δεν τα λατρεύεις, αυτή την εποχή θα τα θα τα εκτιμήσεις διαφορετικά, όχι μόνο επειδή σε προστατεύουν από το κρύο αλλά επειδή συνδυάζονται με τα πάντα! Πουκάμισα, ζακέτες, πουλοβεράκια, καζάκες και... μπότες! Ένα ή δύο τζιν καλής ποιότητας δεν θα σε προδώσουν ποτέ!

3. "Δεν πάω πουθενά χωρίς του σκουφάκι μου!" Θα το έχεις παρατηρήσει, δεν μπορεί... Είναι το απόλυτο must σε όλες τις εμφανίσεις. Ακόμη και τις λιγότερο casual. Το μυστικό για το τέλειο στυλ όμως κρύβεται στο χρώμα. Ταίριασε το σκουφάκι σου με το πανωφόρι σου και το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει.

4. Επένδυσε σε βασικά χρώματα. Ανεξάρτητα από τα χρώματα που είναι στη μόδα κάθε σεζόν μην ξεχνάς τη δύναμη του κλασικού. Άσπρο, μαύρο, μπεζ και καμηλό παραμένουν διαχρονικά, ασφαλή και κομψά.