NYFW: Η κόρη της Madonna με αλλοπρόσαλλο στυλ στο ντεμπούτο της στην πασαρέλα!

12.09.2018
NYFW: Η κόρη της Madonna με αλλοπρόσαλλο στυλ στο ντεμπούτο της στην πασαρέλα!
Δεν θα περιμέναμε, βέβαια, τίποτα λιγότερο από την 21χρονη Lourdes Leon!

Η κόρη της Madonna μεγάλωσε και έχει πλέον κλείσει 21 χρόνια ζωής. Αν και ομολογουμένως έχει διατηρήσει τη ζωή της πιο ιδιωτική από άλλες κόρες διασήμων, το εκκεντρικό στυλ που έχει υιοθετήσει από τη μαμά της κάνει κάθε της εμφάνιση να συζητιέται εκτενώς.

Διάβασε επίσης: Madonna: Σπάνια φωτογραφία και με τα έξι παιδιά της

Χτες το βράδυ η Lourdes Leon, έκανε επιτέλους το ντεμπούτο της στην πασαρέλα του brand Gypsy Sport, στο πλαίσιο της New York Fashion Week και το έκανε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο!

To brand που είναι διάσημο για τα εκκεντρικά, προκλητικά και απόλυτα αναπάντεχα ρούχα του, έντυσε τη Lourdes με ένα σουτιέν από αλυσίδα και κοχύλια που άφηνε ελάχιστα στη φαντασία, καθώς και ένα φαρδύ χαμηλόμεσο τζιν, τόσο "σκισμένο" που έμοιαζε με μάξι φούστα!

Πράσινα φύλλα στα μαλλιά της και μικροσκοπικά γυαλιά ηλίου ολοκλήρωσαν το look της που θα μπορούσε να υποθέσει κανείς πως ήταν εμπνευσμένο από κάποιο ναυαγό!

Διάβασε επίσης: Madonna: Η βασίλισσα έγινε 60 ετών -Δες πού το γιορτάζει

Τι συμπέρασμα μπορείς να βγάλεις από αυτό; Πέρα από την υπερβολή της εμφάνισης (πράγμα όχι ασυνήθιστο για τα catwalks μικρών και μεγάλων σχεδιαστών) η μόδα οδεύει ολοταχώς προς την αναβίωση του millenium (circa. 2000) και δεν ξέρουμε ακόμα πώς αισθανόμαστε γι'αυτό!

Παρ'όλο που η χτεσινή ήταν η πρώτη της εμφάνιση στην πασαρέλα, η Lourdes έχει ήδη πρωταγωνιστήσει σε καμπάνιες των brands Stella McCartney και Converse, χάρη στην ιδιαίτερη αισθητική της. Και παρ'ολο το όνομα της μαμάς της, η ίδια δεν φαίνεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον για τον κόσμο της φήμης.

Θα μπορούσε να είναι αυτή μία νέα αρχή στον κόσμο της μόδας για την 21χρονη; Ο χρόνος θα δείξει! Πάντως το ιδιαίτερο της στυλ μοιάζει να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται η νέα εποχή της μόδας.

Διάβασε επίσης: Η Madonna έριξε το instagram με καυτό υλικό!