NYFW: Το στυλιστικό τρικ που θα μετατρέψει τα καλοκαιρινά σου ρούχα σε φθινοπωρινά

12.09.2018
NYFW: Το στυλιστικό τρικ που θα μετατρέψει τα καλοκαιρινά σου ρούχα σε φθινοπωρινά
Αν όσο ο καιρός δροσίζει, η καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα μοιάζει βαρετή και... μη πρακτική, αρκεί το παρακάτω στυλιστικό τρικ για να την μεταμορφώσει! Και το είδαμε παντού στο street style της New York Fashion Week!

Είναι πανεύκολο, είναι πανέξυπνο και δεν κοστίζει τίποτα! Το μόνο που χρειάζεται είναι να δεις... αλλιώς τα καλοκαιρινά σου πουκάμισα και, ίσως, να τραβήξεις ένα - δυο μακρυμάνικα από το συρτάρι με τα χειμερινά σου ρούχα.

Διάβασε επίσης: Κοστούμι 2018: Φόρεσε το βασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου με τον πιο φρέσκο τρόπο

Σωστά μαντεύεις! Μιλάω για layering και μάλιστα το layering των καλοκαιρινών σου φορεμάτων με λεπτές, κομψές μπλούζες, πουκάμισα ή ζιβάγκο, που θα... το ενισχύσουν αποτελεσματικά για την in between εποχή που ξεκινά.

Με αυτόν τον τρόπο δεν θα χρειαστεί να αποχωριστείς από τώρα τα φορέματα του καλοκαιριού που τόσο λάτρεψες, ενώ θα καταφέρεις να ανανεώσεις και όλα τα κομμάτια που ενδεχομένως να σε κούρασαν.

Διάβασε επίσης: Back to School: Το αξεσουάρ που θα λατρέψει κάθε fashionista, μικρή και μεγάλη!

Σαφώς και δεν πρόκειται για κάποιο νέο concept, το τρικ αυτό ωστόσο έχει κερδίσει εκ νέου την εκτίμηση του fashion crowd και βρίσκεται πλέον παντού στους δρόμους της New York Fashion Week!

Το μυστικό για να συνδυάζεις τα μπλουζάκια με τα φορέματά σου σαν μια influencer δεν είναι άλλο από τις αντιθέσεις. Με ένα σατέν φόρεμα, φόρεσε μία πλεκτή μπλούζα, με μονόχρωμο φόρεμα, ένα μπλουζάκι με print και με ένα super θηλυκό φόρεμα, ένα ανδρικό πουκάμισο!

Πάρε έμπνευση από τις αγαπημένες μας influencers

Animal print φόρεμα & Ουδέτερο ζιβάγκο

Λευκό πουκάμισο & θηλυκό φόρεμα

Statement μπλουζάκι & Μονόχρωμο shift dress

Λεπτή πλεκτή μπλούζα & Μεταξωτό slip dress