Καλεσμένη σε γάμο; Πάρε έμπνευση από αυτό το ακαταμάχητο look της Rosie Huntington!

13.09.2018
Καλεσμένη σε γάμο; Πάρε έμπνευση από αυτό το ακαταμάχητο look της Rosie Huntington!
Το φόρεμα που επέλεξε να φορέσει στο front row του οίκου Oscar de la Renta, είναι ο,τι πιο όμορφο έχουμε δει και αποτελεί έμπνευση για το look της τέλειας καλεσμένης σε φθινοπωρινό γάμο!

Η Rosie Huntington Whiteley σπάνια απογοητεύει με την εμφάνισή της. Η αυστραλή καλλονή φωτογραφήθηκε χτες στο front row του show Oscar de la Renta με ένα look που θα παραμείνει στο μυαλό μας για πολύ καιρό.

Διάβασε επίσης: Rosie Huntington-Whiteley: H ολόγυμνη ανάρτηση στα social media

Ένα υπέροχο βελούδινο γαλάζιο φόρεμα με έντονο πλισάρισμα και ασύμμετρο ποδόγυρο επέλεξε η Rosie Huntington, το οποίο συνδύασε με ένα ζευγάρι κόκκινες σατέν γόβες με κορδέλα στον αστράγαλο.

Το look της ήταν τόσο όμορφο, διαχρονικό και θηλυκό που, παρόλο που δεν έχουμε κάποια πρόσκληση για... front row, σκεφτήκαμε πως θα έδειχνε τέλειο στον επόμενο γάμο που θα παραβρεθούμε.

Το βελούδο, καθότι βαρύ και ζεστό, είναι ιδανικό για τις πιο επίσημες περιστάσεις του Φθινοπώρου ενώ η απόχρωση το κάνει ακόμα πιο σύγχρονο αφού, όπως σου έχουμε ήδη αποκαλύψει, αυτή τη σεζόν το γαλάζιο θα φορεθεί πολύ!

%PHOTO3%

H Rosie ολοκλήρωσε το υπέροχο look της κάνοντας ένα κομψό και απέριττο μακιγιάζ, με φωτεινό κόκκινο κραγιόν, καφέ σκιά στα μάτια και λάμψη στην εσωτερική γωνία, διακριτικό ρουζ και αφθονη μάσκαρα.

Έπιασε τα μαλλιά της σε μία πρακτική και πολύ κομψή αλογοουρά και τόνισε το πρόσωπό της με ένα ζευγάρι clip on ρετρό σκουλαρίκια με πέτρες.

Διάβασε επίσης: Η τάση που φορούν οι πιο κομψές καλεσμένες στους γάμους της σεζόν