4 κομμάτια μόδας για να αναζητήσεις με τις εκπτώσεις

09.01.2017
Και ναι έχει φτάσει και πάλι εκείνη η εποχή του χρόνου που ξεκινούν οι εκπτώσεις και δεν βλέπεις την ώρα να πας στα μαγαζιά για να αναζητήσεις τα όσα θέλεις. Οι εκτπώσεις λοιπόν ξεκινούν σήμερα και θα διαρκέσουν μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου. Αλήθιεα όμως τι θέλεις ακριβώς; Παρακάτω θα μάθεις ποια είναι εκείνα τα κομμάτια μόδας που αξίζει να αναζητήσεις με τις εκτπώσεις που ξεκινούν από σήμερα και να ανανεωθείς! Ε.Α.

Το κατάλληλο μποτάκι ή η μπότα:

Φυσικά και πρόκειται για ένα παπούτσι που δεν θα μετανιώσεις ποτέ που αγόρασες. Το μποτάκι ή η μπότα είναι μια αγορά επένδυση για τώρα και εσύ δεν μένεις παρά να διαλέξεις τι χρειάζεσαι. Αν θέλεις κάτι για κάθε μέρα τότε δεν έχεις παρά να

Είτε έχουν τακούνι σε στιλ στιλέτο είτε έχουν πιο χοντρό τακούνι σε δέρμα ή σουέτ ,τα μποτάκια που φτάνουν μέχρι τον αστράγλο είναι όχι μόνο η τελευταία λέξη της μόδας αλλά και ένα παπούτσι που θα το βρεις μπρσοτά σου. Αν πάλι θέλεις ψηλές μπότες πρέπει να ξέρεις πως δεν είναι τόσο ευκολοφόρετες όσο τα πιο χαμηλά μποτάκια που θα ταο φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Οι ψηλές μπότες είτε πρόκειται για μαύρες που φτάνουν πάνω από το γόνατο ή οποιαδήποτε άλλη απόχρωση από καμιλό μέχρι μπορντό σε καστόρι είναι μια ακόμη επιλογή που αξίζει να σκεφτείς.

Παντόφλες, ρόμπες και τα άλλα homewear:

Φυσικά και τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να αγοράσεις ένα ζευγαράκι παντόφλες αν δεν έχεις ή μια ρόμπα η οποία θα είναι πραγματική επένδυση. Τώρα που το homewear γίνεται outwear- αφού αυτή είναι μια από τις πιο σούπερ τάσεις της σεζόν εσύ δεν έχεις παρά να βρεις το κατάλληλο ρούχο που θα σε κάνει να νιώθεις σούπερ μέσα στο σπίτι αλλά δεν αποκλείεται να το φορέσεις και έξω ή και ο αντίθετο.

Το ζεστό μου παλτό/μπουφάν, το χαρίζω σε σένα:

Τώρα που έπιασαν τα κρύα το μπουφάν είναι η καλύτερη επένδυση που μπορείς να κάνεις. Το φουσκωτό μπουφάν που είναι σούπερ ζεστό είναι η καλύτερη αγορά που μπορείς να κάνεις αυτό το διάστημα αφού θα το βάλεις και τώρα αλλά και το χρόνου. Το μακρύ και φουσκωτό μπουφάν είναι μια αγορά που δεν θα μετανιώσεις.

Το τζιν που σου ταιριάζει:

To τζιν ήταν είναι και θα είναι το απόλυτο κομμάτι μόδας που πραγματικά δεν πρόκειται ποτέ να βγει εκτός μόδας ή δεν πρόκειται ποτέ να βαρεθούμε. Τη νέα σεζόν μας συστήνεται από την αρχή και μας παρουσιάζεται σε πολλά και διάφορά κομμάτια μόδας από γιλέκα μέχρι παντελόνια αλλά και φούστες και σαλοπέτες. Εσύ δεν μένει παρά να τα δοκιμάσεις και να αποφασίσεις ποιο τζιν θα αγοράσεις. Θα δεις πολλά ψηλόμεσα σε ίσια ή πιο φαρδιά γραμμή αλλά αξίζει να σκεφτείς και εκείνα σε στιλ καμπάνα.