6 τάσεις της μόδας σε μεταμορφώνουν σε style icon το 2017

05.01.2017
Φυσικά και η νέα χρονιά είναι εδώ για να μας θυμίσει πως ναι το στιλ μας είναι πολύ σημαντικό για ολόκληρη την εμφάνισή μας και η νεά χρονιά είναι σίγουρα μια καλη ευκαιρία για να ανανεωθούμε και να εντυπωσιάσουμε με το δικό μας προσωπικό λουκ. Δεν μένει παρά να διαβάσεις παρακάτω για να μάθειςμε ποιον τρόπο. Και μην ξεχάσεις το βασικό: "Περπάτησε σαν να προχωρούν από πίσω σου τρεις άντρες" -Oscar De La Renta Ελένη Αναστασάκη

Πολύ δέρμα:

Το αγαπημένο μας δερμάτινο επενέρχεται δυναμικά στο πρσκήνιο τον φετινό χειμώνα για να κάνει πιο κομψές και πιο "άγριες" τις εμφανίσεις μας. Εξάλλου μην ξεχνάς πως χειμώνας χωρίς δέρμα, δεν είναι χειμώνας και δεν πρόκειται για ολοκαίνουργια τάση αλλά για μια τάση που φέτος μας παρουσιάζεται κάπως διαφορετική και την διαφορά την κάνει η λεπτομέρεια!

Και φέτος λοιπόν οι διάσημες πασαρέλες κατάφεραν να αναδείξουν το δέρμα σαν ένα από τα κυρίαρχα τρεντ μόδας με το δέρμα να γίνεται το βασικό στοιχείο όχι μόνο στα ρούχα αλλά και στα αξεσουάρ όπως τα παπούτσια, τις τσάντες καθώς και τις φούστες και τα τζάκετ. Τα δερμάτινα καλσόν κυριάρχησαν στις πασαρέλες αλλά εσύ μπορείς να το υιοθετήσεις σε πολλές και διαφορετικές εκδοχές διαλέγοντας ένα δερμάτινο γιλέκο ή έναν γιακά που θα κάνει τη διαφορά, ενώ το δερμάτινο κολάν είναι πάντα ο πιο εύκολος και βολικός τρόπος για να αναδείξεις το κορμί σου και να ξεχωρίσεις.

Πολύχρωμες γούνες και γουνάκια:

Οι γούνες σε ολόκληρα κομμάτια ή σε διάσπαρτα κομμάτια σε ρόλο λεπτομέρειας είναι μια σούπερ επιλογή ειδικά για τις πιο βραδινές και επίσημες εμφανίσεις σου. Φυσικά και μπορείς άμετα να φορέσεις το γουνάκι σου σε στιλ μπολερό και στο γραφείο ενώ φέτος η γούνα αποκτά δημιουργική πνοή στις διάσημες πασαρέλες των Michael Kors, Jason Wu και όχι μόνο.

Λεπτομέρειες ή ολόκληρα κομμάτια μόδας, η απόφαση είναι δική μας.

Αγαπημένο βελούδο:

Το αγαπημένο μας ύφασμα αυτή την εποχή του χρόνου δεν είναι άλλο από το βελούδο που φέτος θα το βρούμε σε πολλά και διαφορετικά κομμάτια μόδας όπως μπλούζες ή παντελόνια σε ελαφρώς γυαλιστέρο στιλ , που είναι σούπερ απαλά στην αφή και άκρως εντυπωσιακά στην όψη. Τρελά φούξια βελούδιαν κομμάτια ή πιο συνητηρητικά μπλε , το σίγουρο είναι πως θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις στις πιο επίσημες περιστάσεις.

Ρόμπες και πυτζάμες για έξω:

Φυσικά και δεν γίνεται να φορέσεις τη ρόμπα ή την πυτζάμα σου για να βγεις έξω απλώς ένα από τα τρεντ που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις φέτος είναι χωρίς αμφιβολία το να φορέσεις άνετα ρούχα που θυμίζουν homewear για να βγεις από το σπίτι. Οι ασσύμετρες φούστες ή οι ζακέτες που είναι λετπές και θυμίζουν λιγάκι ρόμπες για μέσα στο σπίτι δημιουργούν ένα χαλαρό στιλ και συνδυα΄ζονται άνετα με το αγαπημένο σου τζινάκι.

Πολύ μακριά παλτό:

Ναι φυσικά και τα πανοφώρια του χειμώνα πολλές φορές πιστεύεις πως σε κάνουν να δείχνει πιο γεμάτη ή γενικά πιστεύεις πως δεν σε κολακεύουν. Αυτό δεν συμβαίνει όμως με τα πολύ μακριά παλτό που είναι μόδα φέτος τον χειμώνα και είναι όχι μόνο ζεστά αλλά και απόλυτα στιλάτα. Τα μακρυά παλτό στον αντίποδα τον πιο κοντών και φουσκωτών μπουφάν σε κομψαίνουν και σε κάνουν να δείχνεις εκτός από πιο στιλάτη και πιο αδύνατη, οπότε το βέβαιο είναι πως θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις.

Κομμένα παντελόνια και κιλότ:

Φέτος το μήκος στα παντελόνια αφήνει σε κοινή θέα τον αστράγαλο μας και αυτομάτως το ντύσιμο μας αλλάζει. Γενικά τα παντελόνια έρχονται κάτω από το γόνατο και πάνω από τον αστράγαλο και το κόψιμο τους στο τελείωμα κολακεύει το πόδι μας.

Οι εντυπωσιακές κιλότ του Lacoste αλλά και τα cropped παντελόνια στον Monse ταιριάζουν τέλεια με λεπτομέρειες γούνες αποδεικνύοντας πως τα παντελόνια που ακουμπούν στο έδαφος δεν είναι μόνο για το καλοκαίρι. Δοκίμασέ τα φέτος για σούπερ στιλάτες εμφανίσεις.