4 κομμάτια που σε αδυνατίζουν αυτό το καλοκαίρι

18.08.2015
Το καλοκαίρι είναι επισήμως εδώ κι εμείς πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να καλύψουμε τις ατέλειες του σώματός μας με τα πιο μοδάτα κομμάτια. Έχουμε 4 επιλογές που σε βγάλουν ασπροπρόσωπη.

Το κιμονό:

Hot fashion κομμάτι του φετινού καλοκαιριού, το τύπου κιμονό μπορεί να συνδυαστεί με όλη τη θερινή σου γκαρνταρόμπα από το πρωί ως το βράδυ.

Επιλέγοντας το σωστό μήκος, μπορείς να κρύψεις παχάκια στη μέση, την κοιλιά, μπρατσάκια και να είσαι και σούπερ μοδάτη.

Η φαρδιά η παντελόνα:

Είσαι κορίτσι με ανοιχτούς γοφούς; Τόσο το καλύτερο! Η φαρδιά παντελόνα συνδιασμένη τόσο με φλατ πέδιλο όσο και με ψηλή πλατφόρμα, ορκίζεται να κρύψει τα παχάκια στα πόδια, τις χοντρές γάμπες και τις κοιλίτσες, ειδικά αν ψοφάς να βάλεις κι εσύ ένα crop top φέτος.

Η τρέντι σαλοπέτα:

Μακριά ή πιο στυλ σορτς, η φαρδιά boyfriend σαλοπέτα συνδυάζεται απλά κι ωραία με t-shirt, crop tops, πουκάμισο και καμουφλάρει τέλεια τις ατέλειες σε κοιλίτσα και στήθος.

Η φαρδιά ολόσωμη φόρμα:

Στράπλες, με έναν ώμο, με τιραντάκια, η ολόσωμη όχι στρεςτς φόρμα, από καλό βαμβακερό ύφασμα μπορεί να σε δείξει άμεσα ψηλότερη και πιο αδύνατη. Η μονοχρωμία από την κορυφή ως τα νύχια ευνοεί την ανάδειξη των καμπύλων σου με τον πιο κολακευτικό τρόπο.

Από την Κατερίνα Π