Καλεσμένη σε βάπτιση ή γάμο; Τι θα φορέσεις!

27.05.2014
H Μάντυ Σωτηρίου, fashion blogger του donotbuyjustcry.blogspot.gr μας προτείνει 3 σούπερ λουκ για κάθε μυστήριο στο οποίο είσαι καλεσμένη μέσα στο καλοκαίρι.
"Και μπαίνει ο Ιούνης, και ξεκινάν να έρχονται τα προσκλητήρια για τα χριστιανικά μυστήρια, αφού όποιος θέλει να τον κάνει τον θρησκευτικό τον γάμο, τώρα είναι η κατάλληλη η ώρα, και όποιος έχει παιδί αβάπτιστο, τώρα είναι και η στιγμή, που κάνει καλό καιρό και δεν θα του κρυώσει το κουτσούνι. Άχου το μωρέ… άχου το.
Κι άντε τώρα φιλενάδα, να δούμε τι θα βάλουμε, που είμαστε κουμπάρες / νονές / συμπεθέρες / αδερφές νύφης … και δεν μπορούμε να πάμε όπως να 'ναι, άσε που παίζει να είναι και ο πρώην καλεσμένος με την καινούργια την αχώνευτη, και όχι ότι μας νοιάζει δηλαδή, σκασίλα μας αντιστρόφως ανάλογη με τα προσόντα του, αλλά να, λίγο θεότητες πρέπει να είμαστε"!
Μάντυ!
Ολόσωμη φόρμα
Γιατί αν δεν την βάλεις την ολόσωμη σε μυστήριο, πες μου πού θα την βάλεις; Κοίτα μόνο να μην είναι καμιά πολύ παρδαλή και συνδύασέ την με ασορτί ψηλοτάκουνο πέδιλο για γίνει η γνωστή οφθαλμαπάτη, και σπάσε την μονοχρωμία με ένα έντονο statement.
Maxi φούστα
Ιδανική για μυστήρια που λαμβάνουν χώρα σε νησιά ή έστω κοντά σε θάλασσα. Μπορεί να φορεθεί με ένα απλό αλλά από καλό ύφασμα τοπ και με φλατ αλλά χρυσοποίκιλτα σανδάλια για να βγάλουμε στο γλέντι τον ικαριώτικο και το «είμαστε αλάνια» άνετα χωρίς διαστρέμματα.
Φόρεμα το κλασικό:
Για τα μεσάτα λέω, με τις φουσκωτές τις φούστες. Ωραιότατα. Κολακεύουν πωπούς και περιφέρειες, άσε που τα περισσότερα είναι και ξώπλατα. Φοριούνται με μυτερές γόβες, και αντί για τσάντα-φάκελο κράτα καλύτερα ένα box με γωνίες,γιατί άνθρωποι είμαστε, μαζί με το ρύζι μπορεί να φύγει και κάνα τσαντάκι… να πετύχει κάνα πρώην… τουλάχιστον να αξίζει τον κόπο.
WomenOnly tips:
Για τη σωστή επιλογή ρούχου για τα μυστήρια κάθε λογής, εναρμονίσου με το περιβάλλον. Αν μιλάμε για γάμο σε νησί, δεν μπορείς να εμφανιστείς με ψηλοτάκουνη γόβα.
Άσε την εσάρπα σπίτι. Αυτό που πάνω από κάθε συνολάκι, μοστράρουμε κι ένα σάλι, στους 50 βαθμούς κελσίου, όχι δεν μας δίνει στυλ.
Το χρώμα σου: μωρέ τα μοδάτα ρουχαλάκια είναι χάρμα, αλλά το χρώμα που θα βάλεις πρέπει να ταιριάζει στη δικιά σου επιδερμίδα κι όχι στου μονδέλου που το φορά. Προτίμησε ένα χρώμα λιγότερο μοδάτο μεν, που δεν θα σε χαντακώσει στις φωτογραφίες δε.
Για να δεις περισσότερες επιλογές για μυστήρια, κάνε κλικ στο ρεπορτάζ αγοράς ΕΔΩ