Stars & λάμψη στο exclusive fashion party της H&M

24.06.2011
Ένα νέο συναρπαστικό γυναικείο κατάστημα θα ανοίξει τις πόρτες του στο The Mall Athens στις 25 Ιουνίου.

Την Πέμπτη, 23 Ιουνίου, με την ευκαιρία των εγκαινίων του 21ου της καταστήματος σε ένα από τα πιο trendy εμπορικά κέντρα στην Ελλάδα, η H&M, Hennes & Mauritz, η παγκοσμίως αναγνωρισμένη εταιρεία μόδας, διοργάνωσε ένα exclusive fashion party για τους φίλους, τους συνεργάτες και τους πελάτες της, καθώς και για τα μέλη του Τύπου.

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δουν τις νέες συλλογές και να διασκεδάσουν με την μοναδική ατμόσφαιρα που ιδανικά συνέθεταν τα ποτά και η ιδιαίτερη μουσική του Special Guest DJ, Θέμη Γεωργαντά. Οικοδεσπότες της εκδήλωσης ήταν η κα. Margareta van den Bosch, Creative Advisor και πρώην Head of Design της H&M και ο κος. Ralf Wein, Country Manager.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που είχα την ευκαιρία να καλωσορίσω σήμερα τους Έλληνες πελάτες στο νέο μας κατάστημα. Λατρεύω το πνεύμα αυτής της χώρας και πάντοτε ψάχνω ευκαιρίες για να την επισκεφτώ. Πιστεύω ότι οι Έλληνες εκτιμούν την υψηλή ποιότητα στη μόδα και γι’ αυτό είμαι πραγματικά ιδιαίτερα ικανοποιημένη από την αποδοχή που έχουν οι συλλογές των ρούχων μας εδώ. Ο στόχος μας είναι να εκπληρώσουμε τις προσδοκίες των πελατών μας. Αυτό το εξασφαλίζουμε επενδύοντας αδιάκοπα στην προσφορά μόδας και ποιότητας στην καλύτερη τιμή. Υποσχόμαστε υψηλή μόδα στους πελάτες μας και πιστεύω ότι η νέα μας συνεργασία με τον Οίκο Versace αποδεικνύει ότι η Η&Μ μπορεί να εκπληρώνει της υποσχέσεις της», δήλωσε η Margareta.

Πολλοί επώνυμοι φίλοι της μάρκας τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους, όπως η Άννα Πρέλεβιτς, η Λυδία Παπαϊωάννου, η Ήβη Αδάμου, ο Λούκας Γιώρκας,ο Γρηγόρης Πετράκος και ο Νίκος Μίχας που θέλησαν να δουν τις νέες συλλογές, να φωτογραφηθούν με τον κόσμο και να υπογράψουν αυτόγραφα.

Tι είπαν οι stars για την H&M:

Θέμης Γεωργαντάς

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για τη συνεργασία μου με την H&M καθώς γνωρίζω τα ρούχα της από το εξωτερικό, πριν καν έρθουν στην Ελλάδα. Μ’ αρέσει που υποστηρίζουν απόλυτα το motto τους «μόδα και ποιότητα στην καλύτερη τιμή» και θεωρώ ότι στην χώρα μας συγκαταλέγονται μεταξύ των καλύτερων επιλογών που μπορεί να έχει ένας άνδρας για τις καθημερινές του ανάγκες.

Άννα Πρέλεβιτ

Αγαπάω την Η&Μ επειδή εκτός από το ότι έχει ρούχα για όλες τις ώρες της ημέρας, συνδυάζει το στυλ και την ομορφιά μιας γυναίκας έτσι ώστε να αισθάνεται πανέμορφη όποιο ρούχο κι αν φορέσει.

Γρηγόρης Πετράκος

Τα Η&Μ είναι μία από τις μάρκες που πάντοτε μου ταίριαζαν. Είμαι άλλωστε πελάτης τους από την μέρα που άνοιξαν στην Ελλάδα και τα προτιμώ για όλες μου τις εμφανίσεις, καθώς το «φρέσκο» τους design σε συνδυασμό με το γεγονός ότι διατίθενται σε εξαιρετικά προσιτές τιμές τα κάνει υπ’ αριθμόν 1 επιλογή μου.

Ήβη

Μ’αρέσουν τα H&M γιατί μου προσφέρουν όλα όσα ψάχνω… δηλαδή μόδα και ποιότητα στην καλύτερη τιμή! Επίσης, παρακολουθώ πάντοτε τις Η&Μ conscious συλλογές γιατί πιστεύω ότι είναι σημαντικό να υποστηρίζεις όσους ενδιαφέρονται για τη συντήριση του περιβάλλοντος.

Λούκας Γιώρκας

Το ιδιαίτερο και νεανικό στιλ των ρούχων της Η&Μ είναι αυτό που με κέρδισε από την πρώτη στιγμή που ασχολήθηκα μαζί τους. Ευχάριστη έκπληξη ήταν το γεγονός ότι τα ποιοτικά τους κριτήρια, είναι πάρα πολύ υψηλά. Μου αρέσει η Η&Μ και η φιλοσοφία της, με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο. Δεν χρειάζεται κανείς να πληρώνει μία περιουσία για να ντύνεται με τα ρούχα που του αρέσουν.

Λυδία Παπαϊωάννου

Λατρεύω τα H&M γιατί αποδεικνύουν ότι δεν είναι απαραίτητο να ξοδέψεις μια περιουσία για να αποκτήσεις τα κομμάτια που χρειάζεσαι για να βγάλεις τα στυλιστικά σου απωθημένα. Επίσης, λατρεύω τις συνεργασίες της Η&Μ με μεγάλους σχεδιαστικούς οίκους και ανυπομονώ να δω από κοντά την επόμενη συλλογή με τον οίκο Vercase.

Νίκος Μίχας

Στα H&M είναι τόσο μεγάλη η γκάμα των ρούχων που πάντοτε βρίσκω κάτι που να μου ταιριάζει. Μου αρέσει που δεν χρειάζεται να δώσω μια περιουσία για να συνδυάζω μόδα και ποιότητα στις εμφανίσεις μου.