Συνεργασία έκπληξη του Οίκου Versace με την H&M

23.06.2011
Η Η&Μ ανακοινώνει με υπερηφάνεια τη συνεργασία της αυτό το φθινόπωρο με έναν από τους πλέον θρυλικούς οίκους μόδας παγκοσμίως, τον οίκο Versace.

Η Η&Μ ανακοινώνει με υπερηφάνεια τη συνεργασία της αυτό το φθινόπωρο με έναν από τους πλέον θρυλικούς οίκους μόδας παγκοσμίως, τον οίκο Versace. Σχεδιασμένη από την καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου, την Donatella Versace, αυτή η αποκλειστική συλλογή θα εκφράζει τη πλούσια σχεδιαστική κληρονομιά της μάρκας, με αφθονία σε δερμάτινα ρούχα, τυπώματα, χρώματα και τολμηρό στυλ σε αποκλειστικά υλικά στις φανταστικές Η&Μ τιμές.

Η Versace είναι μια μάρκα που μέχρι τον πυρήνα της χαρακτηρίζεται από αίγλη. Ιδρύθηκε το 1978 από τον Gianni Versace, του οποίου τα τολμηρά φορέματα και η άγρια εικονογράφηση έφεραν επανάσταση στο χώρο της μόδας, με προκλητικά στυλ από κλασικά θέματα, όλα δημιουργημένα με ένα άψογο σχεδιαστικό ταλέντο. Από το 1997, η Donatella Versace συνέχισε το έργο του Gianni Versace ως καλλιτεχνική διευθύντρια, εξελίσσοντας τη μάρκα σε έναν παγκόσμιο οίκο μόδας που βρίσκεται στο προσκήνιο της σύγχρονης πολυτέλειας. Γνωστή παγκοσμίως για τα χαρακτηριστικά της σύνολα, η Donatella Versace αντιπροσωπεύει το αποκορύφωμα της φιλοσοφίας του οίκου Versace.

Ο οίκος Versace αποτελεί μέχρι σήμερα την τελευταία αποκλειστική σχεδιαστική συνεργασία της Η&Μ, ακολουθώντας άλλους σχεδιαστές όπως οι Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Comme des Garçons, Jimmy Choo και πιο πρόσφατα ο οίκος Lanvin. Για την Η&Μ, η Donatella Versace έριξε μια ματιά στα αρχεία για να δώσει μια ανανεωμένη ερμηνεία σε μερικά κλασσικά σχέδια Versace.

Στο βίντεο που ακολουθεί έχεις την ευκαιρία να δεις τι περιλαμβάνει η συλλογή του οίκου Versace for H&M καθώς και τι δήλωσαν για τη συνεργασία αυτή, τόσο η Donatella Versace όσο και η Margareta van den Bosch από την H&M.

Επιμέλεια video: Κατερίνα Πατούλια, Μοντάζ Μαίρη Ρίζου