"Xoρός Αποφοίτων": κέρδισε τα αναμνηστικά

01.06.2011
Η Walt Disney Pictures παρουσιάζει τη νέα της ταινία «Χορός Αποφοίτων», μια νεανική κομεντί γεμάτη απρόοπτα, εφηβική ορμή, χιούμορ, φλερτ, γνήσια συγκίνηση, αλλά και απίθανες μουσικές, η οποία περιστρέφεται γύρω από το σημαντικότερο, ίσως, γεγονός της σχολικής περιόδου της αμερικανικής νεολαίας: τον περίφημο αποχαιρετιστήριο χορό της γυμνασιακής αποφοίτησης.

Η Walt Disney Pictures παρουσιάζει τη νέα της ταινία «Χορός Αποφοίτων», μια νεανική κομεντί γεμάτη απρόοπτα, εφηβική ορμή, χιούμορ, φλερτ, γνήσια συγκίνηση, αλλά και απίθανες μουσικές, η οποία περιστρέφεται γύρω από το σημαντικότερο, ίσως, γεγονός της σχολικής περιόδου της αμερικανικής νεολαίας: τον περίφημο αποχαιρετιστήριο χορό της γυμνασιακής αποφοίτησης.

Ο "Χορός Αποφοίτων" βγαίνει στις κινηματογραφικές αιθουσες στις 9 Ιουνίου και το Womenonly σου κάνει δώρο υπέροχα αναμνηστικά δώρα! Στείλε email στο [email protected] με την ένδειξη "Prom" μέχρι την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011 και διεκδίκησε το δικό σου σούπερ μπλουζάκι αλλά και του αγαπημένου σου, για το δικό σας μοναδικό χορό και πολλά ακόμα αναμνηστικά δωράκια*.

ΔΩΡΑΚΙΑ
Ανδρικό t-shirt

small

2
medium 3
large 3
XL 2
Γυναικείο t-shirt
small 3
medium 2
large 2
XL 1
Notebook 8
key chain 8
stickers 8

Λίγα λόγια για την ταινία:

Οι μαθητές του Γυμνασίου Μπρούκσαϊντ στο Μίτσιγκαν βρίσκονται σε αναβρασμό, καθώς η σχολική χρονιά πλησιάζει στο τέλος της, πράγμα που σημαίνει πως ο πολυαναμενόμενος αποχαιρετιστήριος χορός των τελειοφοίτων βρίσκεται προ των πυλών. Για την αριστούχο Νόβα Πρέσκοτ, ειδικά, ο συγκεκριμένος χορός αποτελεί προσωπική υπόθεση, καθώς έχει βάλει τα δυνατά της, ώστε ο φετινός χορός να είναι και ο καλύτερος που έχει διεξαχθεί ποτέ στο σχολείο της. Ωστόσο, την περιμένουν απρόβλεπτες εξελίξεις, καθώς, μεταξύ άλλων, θα αναγκαστεί να συνεργαστεί με τον «ταραξία» του σχολείου Τζέσι Ρίχτερ, ο οποίος όμως εντελώς αναπάντεχα θα της εμπνεύσει πρωτόγνωρα συναισθήματα. Την ίδια στιγμή, κάποιοι από τους συμμαθητές της θα βρεθούν αντιμέτωποι με διλήμματα αισθηματικής φύσεως, ποικίλες παρεξηγήσεις, αλλά και σημαντικότατες αποφάσεις ζωής, όντας όχι απολύτως έτοιμοι να περάσουν το κατώφλι της ενηλικίωσης. Το μόνο σίγουρο είναι πως, για όλους τους η μεγάλη βραδιά του σχολικού χορού δε θα μοιάζει με καμία άλλη.

Μια κεφάτη παρέα από ανερχόμενους και πολλά υποσχόμενους πρωτοεμφανιζόμενους ηθοποιούς του Χόλιγουντ, με επικεφαλής τους Έιμι Τίγκαρντεν, Τόμας Μακ Ντόνελ, Τζόναθαν Κελτζ, Νίκολας Μπράουν και Ντιβόν Νίξον, συνθέτουν ένα πολυδιάστατο καστ χαρακτήρων, με βασική τους φιλοδοξία να αποτελέσουν – γιατί όχι; – το «Brat Pack» της γενιάς τους. Σκηνοθέτης τους ο Τζο Νουσμπάουμ («Η Χιονάτη και οι 7 Σπασίκλες», «American Pie: Ένα Τρελό Τρελό Σαββατοκύριακο», «George Lucas in Love»), ο οποίος μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη το παρθενικό σενάριο της Κέιτι Γουέτς, ενώ στην παραγωγή συναντάμε τους Τζάστιν Σπρίνγκερ («Tron: Legacy») και Τεντ Γκρίφιν («Ραντεβού στον Αέρα»).

Κι όμως, δεν πρόκειται για μιούζικαλ!

Παραδοσιακά, ο χορός της αποφοίτησης αποτελεί για τη γυμνασιακή νεολαία της απέναντι – κυρίως – πλευράς του Ατλαντικού ένα μεγάλο party, το οποίο επισημοποιεί με… πανηγυρικό τρόπο τη μετάβαση από τα «ανέμελα» μαθητικά χρόνια στην ανεξαρτησία της φοιτητικής ζωής, αλλά και στις ευθύνες που επιφέρει η ενηλικίωση. Διόλου τυχαίο πως οι ζωές αρκετών ανθρώπων έχουν σημαδευτεί ανεξίτηλα από τα γεγονότα που προηγήθηκαν, ακολούθησαν ή έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της βραδιάς του συγκεκριμένου χορού – ακόμη κι αν αυτό σημαίνει απλώς πως τότε φίλησαν για πρώτη φορά στο… στόμα το αντικείμενο του πόθου τους!

Διόλου τυχαίο, επίσης, πως, χρόνια τώρα, η πλειονότητα των νεανικών ταινιών χολιγουντιανής προέλευσης έχει πάντα σε περίοπτη θέση τον αποχαιρετιστήριο χορό των τελειοφοίτων. Στο «Prom», ωστόσο, ο εν λόγω χορός είναι το «Α» και το «Ω» της όλης υπόθεσης.

Κ.Π