Τυροπιτάκια (εύκολα και γρήγορα)

21.10.2010

Υλικά

  • 1 κεσεδάκι γιαούρτι (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και με χαμηλά λιπαρά)
  • 1 κεσεδάκι (του γιαουρτιού που χρησιμοποιήσατε) καλαμποκέλαιο
  • 1 1/2-2 κεσεδάκια (ανάλογα με τις προτιμήσεις σας) τυρί φέτα σε τρίμματα
  • 420-450 γραμμ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • Πιπέρι

Εκτέλεση

1. Ανακατεύετε σε λεκανίτσα όλα τα υλικά και προσθέτετε το αλεύρι και τα τρίμματα φέτας. Τα ζυμώνετε μέχρι να γίνει μια μέτρια σφιχτή ζύμη.

2. Δίνετε οβάλ σχήμα στα τυροπιτάκια σας και τα τοποθετείτε στο ταψί πάνω σε λαδόκολλα. Αφήνετε λίγο χώρο ανάμεσά τους, γιατί φουσκώνουν.

3. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ο C (αέρα - μεσαία σχάρα) για 20 λεπτά περίπου ή μέχρι να δείτε ότι έχουν ροδοκοκκινίσει.