LoveCooking: για τους εραστές της μαγειρικής

21.11.2008
Θέλεις να ξαναβρεις τη χαμένη αγάπη για την κουζίνα και την μαγειρική; Θέλεις βλέπεις στην πράξη πως δημιουργούνται οι πιο νόστιμες και υγιεινές συνταγές; Το Love Cooking αποτελεί μια νέα διαδικτυακή πρόταση για τους λάτρεις ή μη της μαγειρικής.

Θέλεις να ξαναβρεις τη χαμένη αγάπη για την κουζίνα και την μαγειρική; Θέλεις βλέπεις στην πράξη πως δημιουργούνται οι πιο νόστιμες και υγιεινές συνταγές; Το Love Cooking αποτελεί μια νέα διαδικτυακή πρόταση για τους λάτρεις ή μη της μαγειρικής.

Τι είναι το Love Cooking: Μία μοναδική πρόταση, που έρχεται να καλύψει τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής για υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή, κάνει την εμφάνισή της στο διαδίκτυο. Πρόκειται για το Love Cooking, μία διαδικτυακή πύλη (Webvortal) με βασική θεματολογία τη δημιουργία και την εκτέλεση συνταγών, εύκολα και γρήγορα, για κάθε περίσταση και για κάθε επισκέπτη που ενδιαφέρεται για τη σωστή διατροφή του.

Όλες οι συνταγές παρουσιάζονται μέσα από μικρά Videos (διάρκειας 4 λεπτών), όπου επαγγελματίες σεφ σου δείχνουν βήμα-βήμα όλα τα στάδια παρασκευής, κάνοντας το μαγείρεμα μια εύκολη υπόθεση για όλους. Η πύλη περιλαμβάνει επίσης συνταγές της ημέρας αλλά και εποχιακό ημερολόγιο με συνταγές που συνδυάζονται με τις εποχικές δραστηριότητες μιας σύγχρονης οικογένειας, όπως μεγάλες εορτές, επετείους και νηστείες.

Λύσε όλες τις απορίες σου: Το Love Cooking αποτελεί ωστόσο και πηγή ενημέρωσης που απαντά σε απορίες και δίνει λύσεις σε θέματα διατροφής μέσα από ενότητες που φιλοξενούν θέματα όπως υγεία και διατροφή, επιστημονικά άρθρα, διατροφικά νέα, μυστικά και πρακτικές συμβουλές σε σχέση με την κουζίνα και τη γαστρονομία

Πες ναι στη διαδραστικότητα: Ένα από τα βασικά στοιχεία που κάνουν το Love Cooking ξεχωριστό είναι ότι οι επισκέπτες δεν μένουν παθητικοί θεατές. ΄Έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν ενεργά, σχολιάζοντας τις συνταγές, υποβάλλοντας ερωτήσεις αλλά και παρασκευάζοντας τις δικές τους συνταγές στο στούντιο σε συνεργασία με έναν επαγγελματία μάγειρα. Μπορούν επίσης να «ανεβάζουν» τις δικές τους συνταγές, να διαγωνίζονται μεταξύ τους, να κερδίζουν δώρα και οι καλύτεροι να χορηγούνται από διαφημιζόμενους. Τέλος οι επισκέπτες της πύλης μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα εκμεταλλευόμενοι εκπτωτικά κουπόνια και προσφορές των διαφημιζόμενων.

Μην διστάζεις λοιπόν. Μπες στο http://www.lovecooking.gr/ και στείλε κι εσύ τη συνταγή σου.

Το Love Cooking αποτελεί δημιουργία της WebSys, μιας εταιρείας παροχής ολοκληρωμένων διαδικτυακών υπηρεσιών Επικοινωνίας, Γνώσης, Κατανάλωσης και Ψυχαγωγίας. www.websys.gr