5 πανεύκολες συνταγές του TikTok για καλοκαιρινές σαλάτες με ζυμαρικά 

5 πανεύκολες συνταγές του TikTok για καλοκαιρινές σαλάτες με ζυμαρικά 
Υπάρχουν πολλά φαγητά που απολαμβάνουμε καλύτερα το καλοκαίρι και για μερικά από αυτά αδημονούμε να έρθει η στιγμή που θα τα απολαύσουμε στο τραπέζι μας.

Οι σαλάτες ζυμαρικών ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία και, αν είσαι οπαδός του TikTok, μπορείς να βρεις πολλές ενδιαφέρουσες συνταγές. Δες μερικές πανεύκολες παρακάτω.

Σαλάτα ζυμαρικών με μαγιονέζα

Οι σαλάτες ζυμαρικών είναι διαφορετικές όταν έχουν όλα τα αγαπημένα σου υλικά, και αν αγαπάς το μπέικον, το πεπερόνι και το ranch dressing , το @erikagraydon έχει ακριβώς τη συνταγή για εσένα. Η συνταγή του δημιουργού περιέχει επίσης ζυμαρικά ροτίνι, ιταλικό dressing, αγγούρια, ντομάτες, τυρί, μαγιονέζα και πιπέρι για ακόμα περισσότερη γεύση.

{https://www.tiktok.com/@erikagraydon/video/7116059733676608814}

3 μυστικά για τέλειες μακαρονάδες κάθε φορά

Σαλάτα ζυμαρικών με ειδικό ντρέσινγκ

Ο @Carlapslv αποκαλεί αυτή τη συνταγή «την αγαπημένη του συνταγή για σαλάτα ζυμαρικών όλων των εποχών», οπότε δημιουργεί και ανάλογες προσδοκίες. Το καλοκαιρινό πιάτο περιέχει όλα τα συνηθισμένα συστατικά που θα βρεις σε μια σαλάτα ζυμαρικών - ζυμαρικά, ντομάτες, αγγούρια, σκόρδο και κρεμμύδια - αλλά ο πραγματικός «πρωταγωνιστής της συνταγής» είναι το dressing, το οποίο φτιάχνεται από ένα μείγμα που περιέχει τυρί cottage, ψητή κόκκινη πιπεριά, γιαούρτι, σκόρδο και καρυκεύματα.

{https://www.tiktok.com/@carlapslv/video/7145621760069848366}

Σαλάτα ζυμαρικών Caesar με κοτόπουλο

Είτε διοργανώνεις ένα δείπνο είτε μαγειρεύεις για έναν, μια σίγουρη επιλογή είναι μια σαλάτα ζυμαρικών Caesar κοτόπουλου. Σύμφωνα με αυτή τη συνταγή από το @mad_about_food, θα χρειαστείς ένα κιλό κοτόπουλο, ένα πακέτο ζυμαρικά, μαρούλι romaine, τυρί παρμεζάνα και ένα μείγμα από μαγιονέζα, χυμό λεμονιού, λευκό ξύδι, μουστάρδα dijon, σάλτσα Worcestershire, σκόνη σκόρδου και μαύρο πιπέρι για το ντρέσινγκ.

{https://www.tiktok.com/@mad_about_food/video/7208164567732653358}

Vegan σαλάτα ζυμαρικών

Αυτή η συνταγή για σαλάτα ζυμαρικών @healthygirlkitchen δεν είναι μόνο vegan, αλλά χρειάζεται μόνο 10 λεπτά για να την φτιάξεις. Για να ετοιμάσεις το πιάτο, θα πρέπει να βεβαιωθείς ότι η κουζίνα σου είναι εφοδιασμένη με ζυμαρικά ροτίνι, κόκκινες πιπεριές, σέλινο, ρεβίθια, αγγούρια, κόκκινα κρεμμύδια, ντοματίνια, μαύρες ελιές, άνηθο και γιαούρτι χωρίς λακτόζη.

{https://www.tiktok.com/@healthygirlkitchen/video/7089884260970089771}

Περίσσεψαν μακαρόνια; 5 νόστιμες λύσεις αντί να τα πετάξεις

Σαλάτα ζυμαρικών Caprese

Αν αγαπάς την κλασική καλοκαιρινή σαλάτα Caprese, μπορείς να την απολαύσεις και σε ένα πιάτο ζυμαρικών. Για να ξεκινήσεις, το @everything_delish συνιστά να βάλεις λίγο προσούτο στο φούρνο για να γίνει «σούπερ τραγανό». Όσο ψήνεται, συγκέντρωσε τα ζυμαρικά, το τυρί, τις ντομάτες, το σπανάκι και τον βασιλικό και ετοίμασε το ντρέσινγκ σου με ελαιόλαδο, βαλσάμικο ξύδι, μέλι, μουστάρδα, μια σκελίδα σκόρδο, αλάτι και πιπέρι.

{https://www.tiktok.com/@everything_delish/video/7109951012135292166}

Τελευταία τροποποίηση στις 13.06.2023 - 09:12