Νέο city bistro στο Κολωνάκι

01.03.2015
Κάτι άλλαξε στην Πατριάρχου Ιωακείμ 43. Το “Ντροπαλό Άλογο” παίρνει τη θέση του «Βρωμερού Επισκόπου» και μας προσκαλεί σε ένα υπέροχο ταξίδι γευστικών απολαύσεων σε ένα χώρο που αποπνέει την ατμόσφαιρα ενός κλασσικού bistro.

Οι υψηλές γαστρονομικές δημιουργίες, η προσοχή στη λεπτομέρεια, η ανάδειξη της εξαιρετικής ποιότητας των πρώτων υλών και οι πρωτοποριακοί συνδυασμοί του βραβευμένου με 6 Χρυσούς Σκούφους Executive Chef, Στέφανου Κολυμάδη, καθιστούν το The Shy Horse ιδανική επιλογή για business lunches, after shopping meetings, brunch το Σαββατοκύριακο και βραδινή έξοδο στο κέντρο της Πόλης.

Στο μενού του, που δίνει ιδιαίτερη σημασία στην προέλευση των πρώτων υλών, τίποτα δεν είναι θορυβώδες. Ένα απλό κριθαρότο με γαρίδες μετατρέπεται σε εμπειρία, ενώ το μοσχαρίσιο ταρτάρ σε εμβληματικό πιάτο. Η μεγάλη ποικιλία σε petites bouchées, τα πιάτα ημέρας τα οποία εναλλάσσονται σύμφωνα με τις προτιμήσεις των πελατών αλλά και η πρωτότυπη κατηγορία “Do It Yourself” παρουσιάζουν μια μαγειρική προσέγγιση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Η Απόλαυση, η Γεύση, το Περιβάλλον και η Εξυπηρέτηση αποτελούν βασικές αρχές στο νέο Gastro-Bistro της πόλης, που μας προσκαλεί να δοκιμάσουμε γευστικές προτάσεις με πινελιές της σύγχρονης γαστρονομίας σε προσιτές τιμές και να απολαύσουμε το ποτό μας από την ενημερωμένη κάβα. Ο χώρος μας δίνει την αίσθηση ότι δε βρισκόμαστε σε bistro αλλά καλεσμένοι σε σπίτι μετατρέποντας κάθε είδους έξοδο σε αξέχαστη εμπειρία φιλοξενίας.

Με διαφορετικές εκφάνσεις της ελληνικής κουζίνας, ενδιαφέροντα διαπολιτισμικά υβρίδια, μαγειρικές συμπράξεις (και αυτονομήσεις) αλλά και σκηνοθετικές επεμβάσεις σε χώρους και πιάτα με την κλασική αύρα της Μεσογείου το The Shy Horse έχει ξεκινήσει να γίνεται το επόμενο HOT SPOT του Κολωνακίου.