Ρομαντικό δείπνο με πινελιές που βροντοφωνάζουν έρωτα

30.01.2017
Δε χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία, ούτε να φτιάξεις γκουρμέ πιάτα για να τον ευχαριστήσεις και να δείξεις την αγάπη σου την ημέρα των ερωτευμένων.

Φέτος του Αγίου Βαλεντίνου εντυπωσιάσέ τον χωρίς να ξοδέψεις πολλά. Ένα ρομαντικό δείπνο θέλει απλά φαντασία και μικρές πινελιές που βροντοφωνάζουν έρωτα! Σου δίνουμε απλές κι εύκολες ιδέες για τη σαλάτα, τα ορεκτικά, το κυρίως αλλά και το γλυκάκι. Πάρε ιδέες για ένα άκρως ερωτικό γεύμα ή δείπνο με μικρά κολπάκια και πάνω απ΄όλα οικονομικά.

Η πιο αγαπησιάρικη σαλάτα

Με τα κου πατ φτιάξε τυρένιες καρδούλες, λανανικά και φρούτα! Σκέψου μια σαλάτα όπου θα έχει τυράκι, αγγουρι, πιπεριές, καρότο, μάνγκο, μήλο ή ότι άλλο φανταστείς, όλα σε σχήμα καρδιάς!

Ορεκτικά σε σχήμα καρδιάς

Τοστάκια, πιτσάκια κι ότι άλλο μπορείς να φανταστείς μπορεί εύκολα να πάρει το σχήμα καρδούλας. Δες τη φωτογραφία και πάρε μια ιδέα. Εύκολο και οικονομικότατο. Σωστά;

Ένα κυρίως πιάτο που φωνάζει πως είσαι ερωτευμένη

Όποιο κι αν είναι το κυρίως πιάτο - κρέας, ψάρι ή θαλασσινά, τα συνοδευτικά σου μπορούν να γίνουν κι αυτά ρομαντικά! Πουρές πατάτας, ρυζάκι, ή ψητά λαχανικά όλα μπορούν να πάρουν τη μορφή καρδιάς! Ωραία ιδέα;

Επιδόρπιο αγαπησιάρικο

Καρδούλες μπορούν να γίνουν και στο γλυκάκι σου! Μπράουνις ή μπισκοτάκια καρδιάς δίνουν κι αυτά ρομαντική νότα στο γεύμα ή το δείπνο του Αγίου Βαλεντίνου! Κι αν έχεις όρεξη για κάτι πιο... γκράντε μπορείς να φτιάξεις μόνη με τα χεράκια σου τούρτα σε σχήμα καρδιάς, ακόμη κι αν δεν έχεις φόρμα για να φτιάξεις το σχήμα. Μάθε τον τρόπο και δες την τεχνική βήμα-βήμα με φωτογραφίες πατώντας εδώ.

Επιμέλεια:
Δήμητρα Γκούντρα