Το πιο αγαπησιάρικο πρωινό

14.02.2014
Σου δίνουμε μερικές απλές κι οικονομικές ιδέες για το πιο αγαπησιάρικο πρωινό Αγίου Βαλεντίνου Επιμέλεια: Δήμητρα Γκούντρα

Φτιάξε του ένα ξεχωριστό πρωινό και δείξε με αυτό τον τρόπο την αγάπη σου! Εμείς σου δίνουμε μερικές ιδές για να γεμίσει το τραπέζι σου από λαχταριστές καρδιές! Η επιλογή είναι δική σου!

* Τηγανήτες σε σχήμα καρδιάς

Θα φτιάξεις τον κλασικό χυλό τηγανίτας και με ένα κουταλάκι θα τις ρίξεις μέσα στο τηγάνι σε σχήμα V για να δημιουργηθούν μικρές καρδούλες. Σέρβιρέ τις με σιροπάκι της αρεσκείας σου ή μερέντα.

* Ψωμένιες καρδούλες

Οι περισσότερες έχουμε στην κουζίνα μας κου πατ σε σχήμα καρδιάς. Πάρε ψωμάκι του τοστ και κόψε μερικές καρδούλες για να τον εντυπωσιάσεις! Συνόδεψε με βούτυρο και μαρμελάδα και καλή σας όρεξη!

* Τηγανητό αυγό σε σχήμα καρδιάς

Αν δεν έχεις την κατάλληλη φόρμα σιλικόνης, σου έχουμε άλλη ιδέα! Πάρε μια φέτα του τοστ και κόψε στο εσωτερικό της μια μεγάλη καρδιά. Βάλε το μέσα σε ένα βουτυρωμένο αντικολλητικό τηγάνι, που έχει κάψει και στη συνέχεια ρίξε μέσα στην "θήκη" το αυγό σου! Γύρνα κι από την άλλη πλευρά και... μαγικό!


* Βραστό σφιχτό αυγό - καρδούλα

Την ιδέα για τα σφιχτά αυγά καρδούλες μας έδωσε η blogger Anna The Red και η αλήθεια είναι πως μας ενθουσίασε. Θέλεις κι εσύ να μάθεις πώς μπορείς να φτιάξεις βραστό αυγό σε σχήμα καρδούλας; Εύκολα κι απλά! Τα μόνα που θα χρειαστείς είναι χαρτόνι ένα ξυλάκι τύπου τσοπστικ και δύο λαστιχάκια. Κάνε κλικ στη φωτογραφία και δες τη διαδικασία βήμα-βήμα.