Ζύμη για πίτσα και μαρμελάδες

04.09.2009
Για να μην πιτσιλάει το λάδι την ώρα που τηγανίζετε, ρίξτε στον πάτο του τηγανιού λίγο αλάτι.

Για να μην πιτσιλάει το λάδι την ώρα που τηγανίζετε, ρίξτε στον πάτο του τηγανιού λίγο αλάτι.

Για να διατηρηθούν περισσότερο καιρό οι μαρμελάδες, βρέξτε με λικέρ το εσωτερικό των δοχείων πριν τα γεμίσετε.

Όταν κάνετε στο σπίτι ζύμη για πίτσα, προσθέστε μία πρέζα ζάχαρη. Δεν θα αλλοιωθεί η γεύση της και θα γίνει πιο τραγανή.

Όταν τρίβετε τα αμύγδαλα στο γουδί ή το μίξερ, για να μην κολλάνε και γίνονται σαν μια μάζα λόγω του λαδιού που περιέχουν, προσθέτετε μία πρέζα ζάχαρη.